Erotische massage voor vrouwen (2,5 uur)

erotische massage voor vrouwenErotische massages voor vrouwen verzorgen, dat is mijn passie… Mijn naam is Xander, tantra masseur met ruime ervaring in erotische massage voor vrouwen. Mijn uitdaging is om jou te laten ontspannen, je eventjes alles doen vergeten en laten opgaan in de aanraking van mijn handen. Door deze erotische massage (op basis van Tantra) voel je elke tinteling van je lichaam en krijg je een intens erotisch gevoel. Het tempo van de massage wordt aan jou aangepast, waarbij ik je seksuele energie laat stromen. Dit maakt dat de erotische massage voor vrouwen veel intenser is dan elke andere erotische massage…

Wil je afspreken voor een erotische massage voor vrouwen? Bel me gerust op 0470 – 07 54 19. Een berichtje sturen per SMS kan ook of per e-mail naar xander@tantraforlife.be.

De erotische massage voor vrouwen is voor jou als vrouw van 18 jaar of ouder. Jij die NU een afspraakje wilt inplannen of misschien nog wat vragen wilt stellen. Het is een eerste stap in de richting van een onvergetelijke ervaring van puur genieten. Stuur me een berichtje voor een afspraak per SMS op 0470 – 07 54 19 of e-mail via xander@tantraforlife.be en natuurlijk mag je me ook bellen.

Ik kijk er al naar uit om jou te laten genieten en allerlei ontspannende en stimulerende erogene plekjes op je lichaam te laten (her)ontdekken.

Tarieven zijn maar bedragen. Om te bepalen of de massage waard is wat ik er voor bereken, bied ik je een unieke kans. Maak een afspraak bij mij in de praktijk. Zou je niet tevreden zijn, dan hoef je niet te betalen…:

Aan huis, op hotel in provincie Antwerpen of in mijn Massagepraktijk Turnhout:
2,5 uren erotische massage voor vrouwen inclusief reiskosten, vooraf gesprek en douchen.
Prijs: € 245,-

Aan huis, op hotel in regio Brussel, Gent of Hasselt:
2,5 uren erotische massage voor vrouwen inclusief reiskosten, vooraf gesprek en douchen.
Prijs: € 295,-
Buiten de regio Brussel, Gent of Hasselt is op aanvraag.

Jij regelt de kamer, dus ik ben benieuwd waar je me naar toe laat komen. Als je wilt heb ik wel suggesties voor je.

Wat mag je verwachten:
– Voorafgaand aan de erotische massage voor vrouwen hebben we al contact gehad over je wensen
– Daarbij ben ik gediplomeerd, hygiënisch, heb levenservaring en ben empathisch
– Kom je voor jouw erotische massage naar mijn praktijk, dan voorzie ik alle benodigdheden (ook een badjas en badslippers)
– Aan het het einde van jouw massage help ik je bij het afspoelen van je rug, zodat je kleding niet plakt aan de massage olie
– De mogelijkheid bestaat om bij jou aan huis te komen en alle benodigdheden mee te brengen (indien nodig)
– De reiskosten zijn opgenomen in het tarief (indien van toepassing)
– Tijdens je erotische massage voor vrouwen gebruik ik zéér exclusieve Shakti massage olie (uniek in Vlaanderen)
– Je erotische massage voor vrouwen duurt 2,5 uur i.p.v. 1 uur bij de meeste salons = netto massagetijd 2 uren
– Jij bepaalt waar de grens ligt

Wil jij ook een erotische massage voor vrouwen beleven volgens de Tantra? Bel me gerust als je vragen hebt op 0470 – 07 54 19. Een berichtje sturen kan per SMS of e-mail naar xander@tantraforlife.be.

Een goede locatie is waar je de beschikking hebt over een groot bed, dus een bed met één matras in een gezellige en schone kamer. Een grote matras op de grond kan ook. Het moet ook lekker warm zijn en het buitenlicht moet gedimd kunnen worden. We maken de sfeer met kaarsjes die ik meebreng als ik naar jou toe kom. En natuurlijk breng ik ook de massage olie en tantramuziek mee…

Hotel, aan huis of kamer voor drie uren:
Jij bepaalt waar ik naartoe kom. Veel vrouwen kiezen het liefst voor de rustige omgeving van een hotelkamer, omdat ze dan ongestoord kunnen (na)genieten van hun erotische massage voor vrouwen. Zoek je in Google op ‘kamer huren voor een paar uren’, dan vind je mooie kamers. Het is praktisch als je de kamer huurt voor minimaal 3 uren. Ik hoor graag waar je een kamer hebt gehuurd.

Massagepraktijk Turnhout:

tantra massagepraktijk Turnhout

Massagepraktijk Turnhout

Mijn massagepraktijk in Turnhout is van alle comfort voorzien voor het verzorgen van een geslaagde tantra massage voor vrouwen. Je ligt op een Thaise massagemat die zich naar jouw lichaam vormt.

Wil je een tantra massage voor vrouwen boeken? Bel me gerust op 0470 – 07 54 19. Een berichtje sturen kan ook per SMS of e-mail naar xander@tantraforlife.be

Wil jij een afspraak maken voor je erotische massage voor vrouwen? Bel me op 0470 – 07 54 19. Een berichtje sturen kan per SMS of e-mail naar xander@tantraforlife.be.