Erotische massage voor vrouwen (2,5 uur)

erotische massage voor vrouwenErotische massage voor vrouwen op basis van Tantra, dat is mijn passie… Mijn naam is Xander, tantra masseur met ruime ervaring in erotische massage voor vrouwen. Mijn uitdaging is om jou te laten ontspannen, je eventjes alles doen vergeten en laten opgaan in de aanraking van mijn handen. Door deze erotische massage (gebaseerd op Tantra inclusief Body to Body) voel je elke tinteling van je lichaam en krijg je een intens erotisch gevoel. Het tempo en intensiteit van de massage wordt aan jouw wensen en grenzen aangepast, waarbij ik je seksuele energie (Kundalini) laat stromen. Dit maakt dat de erotische massage voor vrouwen veel intenser is dan elke andere erotische massage… Als je wilt vandaag nog… Leef nu!

Durf jij, als zelfbewuste vrouw, te genieten van een erotische massage voor vrouwen?

Wil je (direct) afspreken bij mij in de praktijk te Turnhout, bij jou thuis of op hotel voor jouw erotische massage voor vrouwen? Bel me gerust op 0470 – 07 54 19. Een berichtje sturen per SMS/WhatsApp kan ook of per e-mail naar xander@tantraforlife.be.

erotische massage voor vrouwen

Erotische massage op basis van Tantra

De erotische massage voor vrouwen is voor jou als vrouw van 18 jaar of ouder. Jij die op zoek bent naar jezelf, intimiteit, affectie, aanraking, opwinding of uit nieuwsgierigheid… En ook als je een relatie hebt en denkt, is dit het nu en wilt je echt vrouw voelen? Een afspraakje inplannen of nog wat vragen stellen over je erotische massage voor vrouwen. Het is een eerste stap in de richting van een onvergetelijke ervaring van puur genieten. Stuur me een berichtje voor een afspraak per SMS/WhatsApp op 0470 – 07 54 19 of e-mail via xander@tantraforlife.be en natuurlijk mag je me ook bellen.

Ik kijk er al naar uit om jou te laten genieten en allerlei ontspannende en stimulerende erogene plekjes op je lichaam te laten (her)ontdekken.

Hoe leef je naar een eerste erotische massage voor vrouwen toe en ervaar je dit? Voor jou heb ik dit gevraagd aan vrouwen van verschillende leeftijden. Allen met hun eigen wensen en verlangen naar aanraking, genegenheid, opwinding, intimiteit, energie of ontspanning. De vraag die bij allemaal bestond is:

GA IK DIT DURVEN…?

De eerste stap:
En dan stuurden ze een e-mail, SMS, WhatsApp bericht of belden ze met mij, Xander van Tantra for Life.

Spannend…, hoe gaat hij antwoorden op mijn vragen?

De eerste afspraak:
Nadat alle vragen zijn beantwoord maken we de eerste afspraak…

De dag van de afspraak:
Spannend…(kriebeltjes in de buik), hoe ziet de massagepraktijk eruit, hoe ziet Xander er in het echt uit en wat ga ik voelen?

Je stapt in je auto en rijdt naar Turnhout, parkeert je auto en drukt op de deurbel…
Je hart klopt wat sneller, je voelt je opgelaten en dan zwaait de deur open…

tantra massage

Douche Tantra for Life

Je wordt hartelijk ontvangen en de eerste zenuwen ebben weg. Je krijgt uitleg waar het toilet, de badkamer en de massageruimte is. In de massageruimte staan twee krukjes, daar gaan jij en ik op zitten. We kletsen wat en ik geef je uitleg over het verloop van de massage. Nu alles duidelijk is kun jij je rustig gaan uitkleden en douchen. Je badjas en badslippers hangt en staan al klaar voor je. Ik ruim de krukjes op, dim de verlichting, leg badhanddoeken op de massagematras en ga me ook verfrissen. Nadat jij je hebt afgedroogd ga je in je badjas naar de massageruimte. Daar mag je wachten tot ik binnenkom of je gaat al rustig op je buik in het midden van de matras liggen. Het is lekker warm in de massageruimte (27°C) en je geniet van de tantramuziek.

We gaan masseren…

DURF JIJ….?

Ik ben bereikbaar per SMS/WhatsApp op 0470 – 07 54 19 of e-mail via xander@tantraforlife.be en natuurlijk mag je me ook bellen. Tot binnenkort…:-)

werkgebied tanta for life

Werkgebied

Prijzen zijn inclusief gesprek vooraf, douchen en 2,5 uur erotische massage voor vrouwen:
In mijn massagepraktijk te Turnhout: € 245,-
Bezoek aan huis of hotel binnen het ‘paarse kader’: € 245,-
Bezoek aan huis of hotel buiten het ‘paarse kader’: € 295,-

Per extra half uur: € 50,-

Valt jouw locatie buiten de kaart, dan maak ik graag een prijs op maat voor jou.

Jij regelt de kamer, dus ik ben benieuwd waar je me naar toe laat komen. Als je wilt heb ik wel suggesties voor je.

Wat mag je verwachten:
– Voorafgaand aan de erotische massage voor vrouwen hebben we al contact gehad over je wensen
– Daarbij ben ik hygiënisch, heb levenservaring en ben empathisch
– Kom je voor jouw erotische massage naar mijn praktijk, dan voorzie ik alle benodigdheden (ook een badjas en badslippers)
– Aan het einde van jouw massage help ik je bij het afspoelen van je rug, zodat je kleding niet plakt aan de massage olie
– De mogelijkheid bestaat om bij jou aan huis te komen en alle benodigdheden mee te brengen (indien nodig)
– De reiskosten zijn opgenomen in het tarief (indien van toepassing)
– Tijdens je erotische massage voor vrouwen gebruik ik zéér exclusieve Kundalini massage olie (uniek in Vlaanderen)
– Je erotische massage voor vrouwen duurt 2,5 uur i.p.v. 1 uur bij de meeste salons = netto massagetijd 2 uren
– Jij bepaalt waar de grens ligt

N.B. Prijzen zijn niet onderhandelbaar, omdat ik geen ‘halve’ erotische massage kan verzorgen. Je kunt wel ‘korting’ verdienen door een recensie te schrijven voor op de website. Uiteraard zonder vermelding van je naam.

Wil jij ook een erotische massage voor vrouwen beleven volgens de Tantra? Bel me gerust als je vragen hebt op 0470 – 07 54 19. Een berichtje sturen kan per SMS/WhatsApp of e-mail naar xander@tantraforlife.be.

Een goede locatie is waar je de beschikking hebt over een groot bed, dus een bed met één matras in een gezellige en schone kamer. Een grote matras op de grond kan ook. Het moet ook lekker warm zijn en het buitenlicht moet gedimd kunnen worden. We maken de sfeer met kaarsjes die ik meebreng als ik naar jou toe kom. En natuurlijk breng ik ook de massage olie en tantramuziek mee…

Hotel, aan huis of kamer voor drie uren:
Jij bepaalt waar ik naartoe kom. Veel vrouwen kiezen het liefst voor de rustige omgeving van een hotelkamer, omdat ze dan ongestoord kunnen (na)genieten van hun erotische massage voor vrouwen. Zoek je in Google op ‘kamer huren voor een paar uren’, dan vind je mooie kamers. Het is praktisch als je de kamer huurt voor minimaal 3 uren. Ik hoor graag waar je een kamer hebt gehuurd. Als je van comfort houdt, dan zou je in de regio Antwerpen aan Le Rêve kunnen denken (www.lereve.be). Het liefst de ‘Brigite Bardot’ kamer. Deze is niet te groot, maar wel gezellig en heeft een ligbad waar je achteraf in kunt zitten om de olie af te spoelen.

Massage praktijk turnhout tantra for life

Massagepraktijk Turnhout

Mijn massagepraktijk:
Je kunt ook kiezen voor mijn massagepraktijk in Turnhout. Deze is van alle comfort voorzien voor het verzorgen van een geslaagde erotische massage voor vrouwen.

Wil je een erotische massage voor vrouwen boeken? Bel me gerust op 0470 – 07 54 19. Een berichtje sturen kan ook per SMS of e-mail naar xander@tantraforlife.be

Wil jij een afspraak maken voor je erotische massage voor vrouwen? Bel me op 0470 – 07 54 19. Een berichtje sturen kan per SMS/WhatsApp of e-mail naar xander@tantraforlife.be.