Tantra massage cursus

tantra massage cursus voor koppels

Massagepraktijk turnhout tantra for life

Massagepraktijk Turnhout

De tantra massage cursus biedt ik aan als privéles op twee wekelijkse basis in de massagepraktijk te Turnhout. Elke les van twee uren bestaat uit een stuk theorie en veel praktijk. Hierdoor krijg je meer inzicht in Tantra, maar leer je de massage ook beter begrijpen. Doordat je leert ‘voelen’, begrijp je beter wat de impact is van de massage die je geeft. De tantra massage cursus is individueel of als koppel te volgen. De tantra massage cursus bestaat uit 10 tot 15 lessen afhankelijk van de ervaring en oefenmogelijkheden. Beide partners moeten achter de cursus staan, omdat tussen de twee lessen geoefend dient te worden. Alle lessen tezamen zorgen ervoor dat je in staat bent om een totaalmassage te verzorgen…

Heb jij of hebben jullie interesse in de tantra massage cursus? Bel me of SMS/WhatsApp gerust op 0470 – 07 54 19. Een e-mail sturen kan ook naar xander@tantraforlife.be.

genotsbarometer

Genotsbarometer tantra massage voor vrouwen

De opbouw van de tantra massage cursus is eerst algemeen. Vervolgens gaan we meer specifiek kijken naar de verschillen tussen het mannen- en vrouwenlichaam. Tijdens de tantra massage cursus maken we gebruik van het online cursusboek dat speciaal voor Tantra for Life is ontwikkeld. Je krijgt als cursist een persoonlijke inlogcode. Na elke les wordt de behandelde lesstof online gezet. Tijdens de cursus wordt gewerkt naar een ultieme extase op basis van de genotsbarometer.

De tantra massage cursus is individueel te volgen. Hierbij kom je twee wekelijks (dus om de week) naar de massagepraktijk in Turnhout. Mannen dienen een vrouwelijk model mee te brengen (eventueel kan ik een model voor je verzorgen € 50,- per les). Voor vrouwen kan ik zelf als model dienen, maar je kunt altijd een mannelijk model meebrengen. Ben je homo of lesbo, dan bestaan er ook cursusmogelijkheden. We passen het cursusprogramma aan op basis van jouw doelstelling. Aan het einde van de cursus ben je in staat om een uitgebalanseerde tantra massage te geven.

Wil jij de tantra massage cursus volgen? Bel, SMS of WhatsApp me gerust op 0470 – 07 54 19. Een e-mail sturen kan ook naar xander@tantraforlife.be.

Als koppel is het belangrijk dat jullie twee  achter de cursus staan. Je gaat veel op elkaar oefenen in de praktijk. Wil je eerst ondervinden of de tantra massage cursus iets voor jullie is, dan kun je ook eerst workshop van één dag volgen. Tijdens de cursus leren jullie elkaars lichaam beter kennen. Hierdoor ontstaat een betere communicatie en vergroot de intimiteit. Aangezien ik me heb gespecialiseerd in het geven van tantra massages aan vrouwen, zal ik alle nieuwe technieken uitleggen op het lichaam van de vrouwelijke cursist. De mannelijke cursist kijkt heel goed wat ik doe en voert daarna dezelfde oefening uit. Vervolgens gaat de vrouwelijke cursist dit toepassen bij de mannelijke cursist, ze heeft namelijk ervaren hoe het voelt. Het is nu de beurt aan de mannelijke cursist om te voelen.

Steeds meer relatietherapeuten in Nederland en België ontdekken de tantra massage cursus voor koppels als ‘gereedschap’. Wanneer binnen de relatie meer onderlinge communicatie nodig is of intimiteit, biedt de tantra massage cursus voor koppels een uitkomst. Je leert elkaar beter kennen, beter naar elkaar luisteren en aanvoelen. Omdat de tantra massage cursus in een rustig tempo wordt gegeven (tweewekelijks, dus om de andere week), heb jullie voldoende tijd om te oefenen.

Er zijn relatietherapeuten die koppels voor de keuze stellen:”Doe de tantra massage cursus voor koppels of ga scheiden!” Dit komt misschien grof over, maar als je niet bereidt bent om in je relatie te investeren, dan kun je beter scheiden. En scheiden kost veel meer dan de tantra massage cursus voor koppels…

Willen jij en je partner investeren in jullie relatie, boek dan de tantra massage cursus voor koppels? Bel me gerust op 0470 – 07 54 19. Een e-mail sturen kan ook naar xander@tantraforlife.be.

Tantra massage cursus in Turnhout (individueel of per koppel):
Tantra massage cursus te Turnhout is € 150,- voor een sessie van 2 uren inclusief online cursusmateriaal en douchen.

N.B. Indien de cursus binnen 24 uren voor aanvang wordt afgezegd, wordt het volledige bedrag voor de workshop of cursus in rekening gebracht.

Optioneel:
Massagemat 140 x 220 cm + opberghoes is € 255,-
Shakti oefen massage olie is € 10,- voor 100 Ml

Interesse in de tantra massage cursus? Bel, SMS of WhatsApp me gerust op 0470 – 07 54 19. Een e-mail sturen kan ook naar xander@tantraforlife.be.

Een afspraak maken voor een tantra massage cursus voor koppels of individueel kan op verschillende manieren in Vlaanderen. Om misverstanden te voorkomen proberen we zoveel mogelijk te communiceren per e-mail.

Wil jij een afspraak maken voor de tantra massage cursus? Bel, SMS of WhatsApp me gerust op 0470 – 07 54 19. Een e-mail sturen kan ook naar xander@tantraforlife.be.