Aanraking

tantra massage voor vrouwen

(Weer) leren genieten van tedere aanraking

Aanraking door negatieve ervaringen niet kunnen verdragen, waardoor je volledig blokkeert? In de wereld van Tantra mag alles en niets moet. Wil jij weer of leren genieten van tedere aanraking, dan kunnen we dit langzaam opbouwen. Alles draait hierbij om geduld en het vertrouwen wat we in elkaar hebben. Jij geeft daarbij aan wat jij fijn vindt en als je daar zelf nog geen idee van hebt kan ik voorstellen doen. Jij bepaalt altijd wat we doen.

Aanraking zonder dat je er iets voor terug moet doen

Er is geen vaste volgorde, maar we beginnen elke keer dat je komt met een gesprek. Zo leren wel elkaar steeds beter kennen. Ik ben geen therapeut in de wetenschappelijke zin van het woord. Verwacht niet dat ik in een notitieboekje of op de computer aantekeningen maak van ons gesprek en de vorderingen van je aanraking. Elke keer dat jij komt, kijken we hoe jij je op dat moment voelt. We kunnen naast het praten ook knuffelen met de kleding of badjas aan. Zo leer je mijn handen en lichaam al kennen. Als ik je al zou aanraken, dan zou ik bijvoorbeeld met een lage intensiteit je blote rug kunnen aanraken of masseren met massage olie. Voel jij je daar goed bij, dan kunnen we de intensiteit opvoeren, waarbij ik telkens uitleg wat ik ga doen. Zo kunnen we dit opbouwen naar de voorkant van je lichaam op dezelfde manier. Voordat er gemasseerd wordt, is het de bedoeling jij en ik apart douchen.

Aanraking zonder schuldgevoel

In de wereld van de Tantra kennen we geen schaamte of schuldgevoel. Bij een volwaardige tantra massage voor vrouwen  hebben we beiden geen kleding aan. Maar als jij je tijdens het opbouwende proces met je ondergoed aan ‘veiliger’ voelt is dat ook goed. Het gaat om de stappen die jij wilt en kunt maken waarbij ik niets zal forceren. Ik kan alleen maar voorstellen doen en jij bepaalt of je dat goed vindt. Als je het heel erg belangrijk vindt kan ik zelfs mijn ondergoed aanhouden.

De kosten zijn gelijk aan die van een tantra massage voor vrouwen € 295,- bij mij in de massagepraktijk te Turnhout. Ik trek 3 uur uit voor onze afspraak.

Afspraak maken?

Wil jij leren of weer genieten van een liefde- en respectvolle aanraking? Dan wil ik je daar graag in begeleiden. Dit kan in mijn massagepraktijk te Turnhout, bij jou thuis of in een hotel. Het gaat erom dat jij op je gemak bent. Je kunt me bellen of een berichtje sturen via WhatsApp op mijn nummer  +31 6  57 17 45 22 of stuur een berichtje sturen.