Alternatieve vagina massage vanaf 2,5 uur

alternatieve vagina massage

Vagina massage op tantrische wijze

Jouw Vagina massage op basis van Tantra is liefdevol en respectvol. Deze vagina massage verzorg ik, Xander, als tantrisch masseur. Zelf gebruik ik de term yoni massage, dit vind ik liefdevoller klinken. Je vagina massage laat je genieten van een zalig, intens en erotisch oer-gevoel zonder tegenprestatie.

Afspraak? Bel, App, SMS  +31 6  57 17 45 22 of mail


Tantrische vagina massage

Alternatieve vagina massage op basis van Tantra

Liefdevol

Jouw alternatieve vagina massage is liefdevol en zeker niet klinisch… Het is een warme en intense, sensuele, erotische vrouwenmassage. De massage brengt je in extase waardoor er geen speeltjes of glijmiddel nodig zijn. Je ligt op een grote comfortabele massagemat in de sfeervolle massageruimte. De muziek speelt zachtjes speelt en slechts 3 waxinelichtjes branden. En natuurlijk mag je mij net zo liefde- en respectvol aanraken zoals ik bij jou doe.

Opbouw

De massage (vanaf minimaal 2,5 uur) bestaat uit een gesprek vooraf, verfrissen vooraf en douchen achteraf. Dit is als de massage door gaat in mijn massage praktijk te Turnhout. De netto massagetijd is minimaal 2 uren.

Rondleiding

Voor we gaan masseren, laat ik je de badruimte en de warme (27°C) massageruimte zien. In de massageruimte brand een lampje en drie waxinelichtjes tijdens ons gesprek, voordat we gaan masseren. Het verloop van de massage leg ik uit en jij kunt vragen stellen.

Douchen

In de badruimte vind je voor het douchen een handdoek, washand, tandenborstel, tandpasta en deodorant. Alle lichaamsopeningen gaan door de vaginamassage sterke geuren afgeven, dit is heel normaal. De badslippers in jouw maat staan klaar en er hangt er een zachte badjas. Na het douchen mag je naar de massageruimte gaan.

De massageruimte

In de massageruimte branden alleen nog de 3 waxinelichtjes, het is lekker warm en ‘relatief’ donker. De muziek speelt zachtjes en jij mag op je buik gaan liggen op de massagemat. Ik klop zachtjes op de deur en leg een handdoek over je rug. Dan stem ik het geluid van de muziek af op jouw gehoor. Daarna ga ik ook douchen en kun jij al ontspannen en genieten van de muziek.

Massage begint

Na het douchen ga ik op mijn knieën naast je zitten aan je linkerkant. Ik leg mijn handen op je rug, zodat je kunt wennen aan mijn handen. Ter ontspanning mag je enkele ademhalingsoefeningen doen. Dan pak ik de warme massage olie en verspreid deze over je hele achterkant. Nu gaat je vagina massage beginnen. Vanaf je voeten ga ik rustig masseren in de richting van je hoofd.

Kundalini

Door het masseren met afwisselende druk en prikkelen gaat er seksenergie door je lichaam stromen. Deze oerenergie, levensenergie of Kundalini is ook in jouw lichaam aanwezig. Jij hoeft aan niets te denken en voelt je lichaam reageren…

Roes

Na een uur ben je in een roes en vraag ik je om te draaien. Nu kan ik je voorkant helemaal insmeren met de massage olie. Ik ga voor je zitten in een kleermakershouding en leg je benen over mijn benen. Je hele voorkant kan ik bestrijken met mijn handen en armen. Natuurlijk passeer ik ook langs je vagina en ga jou zeer intensief stimuleren.

Prikkeling van hele je lichaam

Tijdens het masseren worden alle erogene, prikkelende en stimulerende plaatsen op je lichaam beroerd. Er zullen plekjes zijn waarvan je het bestaan nog niet wist… Dit maakt deze vorm van massage verslavend voor veel vrouwen. Velen maken direct een nieuwe afspraak voor de maand erop.

Aan het einde van de massage kun je lekker douchen, waarbij ik je kan helpen om je rug af te spoelen.

In vagina?

De meest gestelde vraag per SMS, WhatsApp of telefoon is:”Ga je in mijn vagina?”

Het antwoord op deze is vraag is:
“Dat bepaal jij, want jij geeft de grenzen aan”

Toelichting

Het komt misschien vreemd over dat je bij een tantrische vagina massage niet in je vagina hoeft te komen. Aan de buitenzijde en aan de ingang van je vagina zitten heel veel genotsplekjes. Je G-spot kan ik van de buitenzijde stimuleren op je buik- en op je rugzijde. Je baarmoedermond mag ook meedoen, maar kan ik alleen langs de binnenkant benaderen.

Squirten

Als je een orgasme hebt door stimulering van de G-spot, dan kan het zijn dat je gaat squirten. Je hebt het gevoel dat je moet plassen. Op het internet wordt er veel over geschreven en is vooral genetisch bepaald of je het kunt. Mijn ervaring is dat het geen extra dimensie geeft.

Wie ben ik

Zelf ben ik een 100% hetero man, 190 cm groot, schoenmaat 45 – 46 en veertiger. Ik ben zeer ervaren in het verzorgen van de alternatieve vagina massage. Daarnaast ben ik sinds een jaar gepassioneerd salsadanser. Mijn klanten vinden me sympathiek, empathisch, galant, hygiënisch en sommigen vinden me zelfs intelligent…

Opleiding

Het verzorgen van een vagina massage is niet voor iedereen weggelegd. Tijdens de opleiding moet je eerst leren ‘voelen’ op geestelijk, emotioneel en fysiek vlak. Als tantra masseur die een vagina massage verzorgt, moet je het hele vrouwenlichaam begrijpen.

Ervaringsdeskundigen

Dit is wat mijn terugkerende klanten zeggen:

Claudia:
Dankjewel Xander, je hebt me vandaag weer een stukje van mezelf terug gegeven.

Fedra:
Ik wil je bedanken voor vanochtend, dit is de eerste keer in 50 jaar dat ik heb genoten van aanraking. Je bent een hele lieve zachte man x.

Helène:
Ik vond het gisteren erg fijn. Alle aandacht helemaal voor mij alleen (prinsesje). Dat had ik echt nodig. Dank je wel dat je zoveel tijd aan mij besteed hebt.

Sensueel gevoel

Jouw alternatieve vagina massage is zeer sensueel. De prikkeling van jouw huid, spieren en zenuwen voel jij tot diep in je ‘vagina’. Al je zintuigen staan op scherp om het erotische, sensuele genot te kunnen voelen. Je koestert het warme gevoel en verlangt naar meer… Met de warme massage olie, handen en body to body bezorg ik je een onvergetelijke gevoel. Er is niets anders nodig dan vertrouwen, een aangename ruimte, matras en warme olie.

Beleef je droom van sensualiteit in de vorm van een tantrische vagina massage. Deze droom komt uit en ik ben vereerd om het jouw droom te laten beleven.

Dit is wat mijn terugkerende klanten zeggen:

Fedra:
Ik wil je bedanken voor vanochtend, dit is de eerste keer in 50 jaar dat ik heb genoten van aanraking. Je bent een hele lieve zachte man x.

Helène:
Ik vond het gisteren erg fijn. Alle aandacht helemaal voor mij alleen (prinsesje). Dat had ik echt nodig. Dank je wel dat je zoveel tijd aan mij besteed hebt.

Locatie voor je vagina massage

Aan huis

Als je wilt kom ik naar jou thuis en breng ik alle spullen mee zoals handdoeken, muziek, massage olie en kaarsjes. Het is handig als je een stevige en grote matras hebt (die op bed ligt). In de massageruimte moet het lekker warm zijn (liefst 27°C). De gordijnen het liefst dicht zodat het lekker donker is. De drie kaarsjes die ik meebreng geven voldoende licht. Voordat we gaan masseren is het belangrijk dat we allebei douchen, dus als je ook een handdoek en washand hebt voor mij is dat fijn. Als je geen stevige matras hebt, kan ik een massagemat meebrengen.

Op hotel

Verblijf je in een hotel, dan kan ik ook naar je toe komen. Ik heb een koffer bij me waarin alle massage spullen zitten. Het is praktisch als je een kamer hebt met een groot bed. Dus een matras uit één geheel. Voordat ik arriveer is het fijn als jij de kachel hoog hebt gezet in de kamer. Hotels hebben in- en uitcheck tijden, het is praktisch om die vooraf te raadplegen. Om niet teveel op te vallen neem ik de massagemat niet mee.

Kamer huren

Huur je een kamer voor een paar uren, dan hebben we deze minimaal 3 uren nodig. Jij reserveert de kamer en ik om naar je toe. Ik neem alle massagespullen mee.

Massagepraktijk

In de massagepraktijk te Turnhout zijn alle spullen aanwezig om er een onvergetelijke ervaring van te maken. Het enige wat ik van jou moet weten is je schoenmaat, want dan zet ik de badslippers voor je klaar.

vagina massage voor Belgische vrouwen massagepraktijk turnhout

Wat kost het?

De alternatieve vagina massage kun je niet vergelijken met de ‘klinische variant’ van doorsnee ‘massage salons’. Een vagina massage moet serieus worden uitgevoerd om het mooiste resultaat te kunnen bereiken. De verschillen zet ik voor je op een rij:

  • Voorafgaand aan je vagina massage hebben we al contact gehad over je wensen en grenzen
  • Daarbij ben ik hygiënisch, heb levenservaring en ben empathisch
  • Kom je voor jouw vagina massage naar mijn praktijk, dan voorzie ik alle benodigdheden (ook een badjas en badslippers)
  • Als je wilt help ik je achteraf bij het afspoelen van je rug, zodat je kleding niet plakt aan de massage olie

Prijzen

2,5 uur

Prijs is inclusief gesprek vooraf, douchen en netto 2 uur alternatieve vagina massage en achteraf douchen.
In mijn massagepraktijk te Turnhout of binnen paarse kader: € 245,-

3 uur (meest gekozen)

Prijs is inclusief gesprek vooraf, douchen en netto 2,5 uur alternatieve vagina massage en achteraf douchen.
In mijn massagepraktijk te Turnhout of binnen paarse kader: € 295,-

3,5 uur

Prijs is inclusief gesprek vooraf, douchen en 3,5 uur alternatieve vagina massage en achteraf douchen.
In mijn massagepraktijk te Turnhout of binnen paarse kader: € 345,-

Valt je locatie buiten de ‘cirkel’?

vagina massage voor vrouwen in België

Werkgebied

Valt jouw locatie buiten de kaart, dan maak ik graag een prijs op maat voor jouw alternatieve vagina massage.

Terugkoppeling

Bedankt voor het lezen van deze pagina. Ik doe er alles aan om zo duidelijk mogelijk te communiceren. Als jij opmerkingen of vragen hebt over deze pagina, dan hoor ik dat graag van je. Zo kan ik de informatie nog duidelijker opschrijven en indirect help jij andere vrouwen. Je terugkoppeling over de tantrische vagina massage pagina zie ik tegemoet per mail.

Warme groetjes, Xander