Alternatieve vaginamassage


alternatieve vaginamassage

Vaginamassage op tantrische wijze

Tantrische vaginamassage is een bijzonder intieme vorm van massage. In een warme veilige omgeving beleef je een intense reis met jouw vagina als centrum. Ervaar de kracht en vrouwelijke energie die er stroomt wanneer de blokkades in het bekkengebied verdwijnen. Zelf spreek ik liever over yoni massage, omdat dit liefdevoller klinkt.

Een vaginamassage is misschien wel de meest tedere, intense, diepgaande, warme massage die er is. Deze massage geeft de tijd om langzaam je lichaam op een meer sensuele manier te verkennen. Geef je over aan mijn handen en verdwijn in extase.

Er zijn veel vrouwen die ervaren dat hun seksuele energie stagneert. Hun vrouwelijk bewustzijn of hun seksleven is letterlijk opgedroogd. Vaak twijfelen ze een hele tijd vooraleer ze de stap durven te zetten. Met deze pagina probeer ik voldoende informatie te geven en vertrouwen te scheppen om de drempel te verkleinen.

Neem gerust de tijd en de ruimte om alles goed te overlezen. Als er nog vragen zijn neem dan zeker contact met mij op.

Afspraak? Bel, App, SMS  +31 6  57 17 45 22 of mail

Je kunt er een ‘Vriendinnendag’ van maken… Waarbij jullie na elkaar worden gemasseerd.


vaginamassage

Voor vrouwen van 18 jaar en ouder

De vaginamassage is voor jou als vrouw van 18 jaar of ouder. Jij die op zoek bent naar jezelf, intimiteit, gevoel van vrouwelijkheid, affectie, liefdevolle aanraking (huidhonger), opwinding, ontdekking van je seksualiteit of uit nieuwsgierigheid… En als je een relatie hebt en denkt, is dit het nu? Of denkt ik stop met ‘pleasen’. Of als je overleefster bent van seksueel misbruik en de helende werking wilt ervaren in een veilige omgeving. Of als je blokkeert door aanraking waardoor je geen zin hebt in seks met je partner. Zit je tegen een burn out aan of bent je het dieptepunt voorbij? De tantrische vaginamassage laat je (weer) terugkomen in je gevoel, je ervaart ‘echte’ vrijheid. Niets moet, alles mag… met respect jouw grenzen.

Intensiteit

De intensiteit van je vaginamassage en aanraking wordt aangepast aan jouw grenzen. Je levensenergie (Kundalini) gaat door heel je lichaam stromen tot dagen na de massage. Jouw tantrische vaginamassage ervaar je veel intenser dan elke andere sensuele massage. Je beleeft een van de mooiste ervaringen van je leven. En natuurlijk mag je mij net zo liefde- en respectvol aanraken als ik bij jou doe.

Eerste stap

Een afspraak inplannen of nog wat vragen stellen? Het is een eerste stap in de richting van een onvergetelijke ervaring van puur genieten. Zet je schroom, schuldgevoel of schaamte aan de kant. In de tantra wereld oordelen we niet op uiterlijk, we zijn allemaal mensen… Niemand is perfect en eigenlijk is iedereen perfect.

Ik kijk er al naar uit om jou te laten genieten, zodat jij je vrouw kunt voelen.

Vanuit liefde en respect

Een alternatieve vaginamassage is altijd vanuit rust, liefde en respect. Het creëert de mogelijkheid om intieme zones professioneel en respectvol te masseren. Net als alle andere delen van het lichaam. Liefde en vertrouwen staan centraal in de Tantra leer. Volgens de tantrische filosofie is er een rechtstreeks verband tussen jouw hart en je vagina.

Als je wilt mag jij mij net zo liefde- en respectvol aanraken zoals ik bij jou doe, niks moet. Je mag genieten en ontvangen zonder iets terug te hoeven doen.

Waarom

Omdat een vaginamassage seksuele energie losmaakt, ervaar jij jouw seksualiteit achteraf als krachtiger. Het geeft een boost aan je algemeen welzijn. Je creëert een sterkere lichamelijke gewaarwording. En jij leert beter af te stemmen op wat je wel of niet leuk vindt.

Daarnaast ervaren veel vrouwen dat ze meer in hun kracht komen te staan. Ze hebben meer zelfvertrouwen en stralen dit ook uit. Ze voelen zich vrij van blokkades waardoor hun ware energie meer ruimte krijgt.

Opbouw

De massage (vanaf minimaal 3 uur voor volledige intensiteit) bestaat uit een gesprek vooraf, verfrissen vooraf en douchen achteraf. Dit is als de massage door gaat in mijn massage praktijk te Turnhout. De netto massagetijd is minimaal 2,5 uren.

Rondleiding

Voor we gaan masseren, laat ik je de badruimte en de warme (27°C) massageruimte zien. In de massageruimte brand een lampje en drie waxinelichtjes tijdens ons gesprek, voordat we gaan masseren. We bespreken jouw verwachting, het verloop van de massage, je grenzen, ‘stop-woordje of teken’ waarbij ik een ‘checklistje’ gebruik om niets te vergeten. Ook ‘Body to Body’ bespreken we, maar is niet verplicht.

Douchen

In de badruimte vind je voor het douchen een handdoek, washand, tandenborstel, tandpasta en deodorant. Alle lichaamsopeningen gaan door de vaginamassage sterke geuren afgeven, dit is heel normaal. De badslippers in jouw maat staan klaar en er hangt er een zachte badjas. Na het douchen mag je naar de massageruimte gaan.

De massageruimte

In de massageruimte branden alleen nog de 3 waxinelichtjes, het is lekker warm en ‘relatief’ donker. De muziek speelt zachtjes en jij mag op je buik gaan liggen op de massagemat. Ik klop zachtjes op de deur en leg een tibetaans zijden laken over je hele achterzijde. Dan stem ik het geluid van de muziek af op jouw gehoor. Daarna ga ik ook douchen en kun jij al ontspannen en genieten van de muziek.

Heupwiegen

Reserveer je een afspraak voor 3,5 uur of langer, dan heb ik voldoende tijd om je heupen voor de massage te wiegen. Door het wiegen ontspant je het hele bekkengebied. Dit draagt bij aan de intensiteit van je vaginamassage.

Massage begint

Na het douchen ga ik op mijn knieën naast jou zitten aan je linkerkant en draag een hamamdoek. Ik leg mijn handen op je rug, zodat jij kunt wennen aan mijn handen en de zachte streling. Daarna haal ik het zijden laken heel rustig weg en laat je genieten van zijden doeken. Dan pak ik de warme massage olie en verspreid deze over je hele achterkant. Nu gaat je vaginamassage beginnen. Vanaf je voeten ga ik rustig masseren in de richting van jouw hoofd.

Kundalini

Kundalini, seksuele energie of levensenergie bevindt zich aan de basis van het ruggenmerg. Het doel van de Tantrische vaginamassage is om deze kosmische energie te doen ontwaken en te laten stromen door je lichaam.

Door het masseren met afwisselende druk gaat de seksuele energie door je lichaam stromen. Deze oerenergie is ook in jouw lichaam aanwezig. Jij hoeft aan niets te denken, alleen te voelen. Ervaar hoe je lichaam één geheel is.

Roes

Na een uur ben jij in een roes en vraag ik je om te draaien. Nu kan ik je voorkant helemaal insmeren met de warme olie. In een kleermakershouding ga ik voor je zitten en leg jouw benen over mijn benen. Je hele voorkant kan ik bestrijken met mijn handen en armen.

Na het masseren van de benen en de armen, masseer ik steeds meer naar het centrum toe. De buik – en borstmassage is een belangrijke voorbereiding op de aanraking van jouw vagina, omdat deze energetisch verbonden zijn.

Hierna masseer ik in de richting van je vagina. De vagina wordt gemasseerd op een heel spontane en natuurlijke manier. Het voelt voor jou heel bevrijdend om dit te mogen ervaren, zonder remmingen.

Prikkeling

Tijdens het masseren worden alle erogene, prikkelende en stimulerende plaatsen op je lichaam beroerd. Er zullen plekjes zijn waarvan je het bestaan nog niet wist… Dit maakt deze vorm van massage verslavend voor veel vrouwen. Ervaar je lichaam, je vagina als bron van vreugde, genot en extase. Als het zo voelt, mag je zeker klaarkomen. Maar niks moet.

Zomermaanden

Tijdens de zomermaanden kunnen we een Thaise ‘cooldown’ toevoegen aan je vaginamassage. Deze zachte aanraking geeft een zalig prikkelend effect… Als je wilt kan ik dit ook verzorgen buiten de zomermaanden.

In vagina?

De meest gestelde vraag per SMS, WhatsApp of telefoon is:”Ga je in mijn vagina?”

Het antwoord op deze is vraag is:
“Dat bepaal jij, want jij geeft de grenzen aan”

De massage is zo opgebouwd dat ik van buiten naar binnen masseer. Als ik de buitenkant heb verkend, ga ik verder naar de binnenkant. Tenzij jij aangeeft dat je wil stoppen. Jij hebt te allen tijde de touwtjes in handen. Het is daarom dat ik opnieuw toestemming vraag om verder te gaan.

Toelichting

Het komt misschien vreemd over dat je bij een tantrische vaginamassage niet in je vagina hoeft te komen. Aan de buitenzijde en aan de ingang van je vagina zitten heel veel genotsplekjes. De clitoris alleen bevat 8000 zenuwen. Je G-spot kan ik van de buitenzijde stimuleren op je buik- en rugzijde.

Wie ben ik

Zelf ben ik een 100% hetero man, 190 cm groot, schoenmaat 45 – 46 en veertiger. Ik ben zeer ervaren in het verzorgen van de alternatieve vaginamassage. Daarnaast ben ik sinds een jaar gepassioneerd salsadanser. Mijn klanten vinden me sympathiek, empathisch, galant, hygiënisch en sommigen vinden me zelfs intelligent…

Opleiding

Het verzorgen van een vaginamassage is niet voor iedereen weggelegd. Tijdens de opleiding moet je eerst leren ‘voelen’ op geestelijk, emotioneel en fysiek vlak. Als tantra masseur die een vaginamassage verzorgt, moet je het hele vrouwenlichaam begrijpen.

Ervaringsdeskundigen

Dit is wat mijn terugkerende klanten zeggen:

Tamara:

Tamara ervaring vaginamassage

Karin:
Vandaag zien het leven, de wereld, de dingen, de mensen er anders uit. Alles is nieuw. Ik voel me in contact met de bron, de oorsprong van alle leven. Niets gebeurt voor niets, alleen is het onmogelijk om alles te vatten en te begrijpen. Wat is het leven mysterieus en mooi. Dankjewel Martin.

Liesbeth:
Lieve, lieve Martin, ik dacht alles te hebben meegemaakt, maar jij hebt al mijn verwachtingen overtroffen. Eigenlijk ben jij de ideale man..!

Claudia:
Dankjewel Martin, je hebt me vandaag weer een stukje van mezelf terug gegeven.

Fedra:
Ik wil je bedanken voor vanochtend, dit is de eerste keer in 50 jaar dat ik heb genoten van aanraking. Je bent een hele lieve zachte man x.

Helène:
Ik vond het gisteren erg fijn. Alle aandacht helemaal voor mij alleen (prinsesje). Dat had ik echt nodig. Dank je wel dat je zoveel tijd aan mij besteed hebt.

Happinez

Aan Anja, een dankbare Tantra massage liefhebster, heb ik gevraagd om voor het magazine Happinez de beleving van de tantra massage voor vrouwen op te schrijven.

‘De verwarmde massage olie die rijkelijk wordt aangebracht geeft een prettig gevoel. Na het masseren van de voeten en kuiten was ik geheel ontspannen. De stevige massage afgewisseld met de zachte strelingen zorgden ervoor dat alle zenuwen in mijn lichaam wakker werden. Met name de zachte strelingen zorgden ervoor dat ik zeer opgewonden raakte. Door het steeds ‘net niet’ aanraken van mijn intiemste plekje werd de opwinding alleen maar groter en groter.

Tijdens de massage voelde ik mij sensueel (en ondanks mijn paar kilo teveel) ook mooi en geliefd. Nadat mijn achterzijde heerlijk gemasseerd was draaide ik mij om op mijn rug. Ook nu weer de stevige massage afgewisseld met de zachte strelingen. Wat een heerlijk gevoel. En eindelijk nadat mijn voorkant langdurig gemasseerd was, kreeg eindelijk mijn intiemste plekje de aandacht waar ze zo lang op gewacht had.

Het hoogtepunt was spectaculair niet in woorden uit te drukken. Een gelukzalig gevoel van mijn tenen tot mijn kruin. De opwinding en het gelukzalige gevoel heb ik nog enkele dagen gehouden. Ik heb in mijn leven al veel massages mogen ontvangen, maar tantra massage is de meest ontspannende, sensueelste en opwindendste massage die er is…’

Psalm Isodora

Psalm Isadora vertelt het op een andere manier:

Sensueel gevoel

Jouw alternatieve vaginamassage is zeer sensueel. De prikkeling van jouw huid, spieren en zenuwen voel jij tot diep in je ‘vagina’. Al je zintuigen staan op scherp om het erotische, sensuele genot te kunnen voelen. Je koestert het warme gevoel en verlangt naar meer… Natuurlijk neem ik uitgebreid de tijd voor het hele proces. Met de warme massage olie, handen en body to body bezorg ik je een onvergetelijke gevoel. Er is niets anders nodig dan vertrouwen, een aangename ruimte, matras en warme olie.

Locatie voor je vaginamassage

Aan huis

Als je wilt kom ik naar jou thuis en breng ik alle spullen mee zoals handdoeken, muziek, massage olie en kaarsjes. Het is handig als je een stevige en grote matras hebt (die op bed ligt). In de massageruimte moet het lekker warm zijn (liefst 27°C). De gordijnen het liefst dicht zodat het lekker donker is. De drie kaarsjes die ik meebreng geven voldoende licht. Voordat we gaan masseren is het belangrijk dat we allebei douchen, dus als je ook een handdoek en washand hebt voor mij is dat fijn. Als je geen stevige matras hebt, kan ik een massagemat meebrengen (zie ook plaatsen bij Prijs).

Op hotel

Verblijf je in een hotel, dan kan ik ook naar je toe komen. Ik heb een koffer bij me waarin alle massage spullen zitten. Het is praktisch als je een kamer hebt met een groot bed. Dus een matras uit één geheel. Voordat ik arriveer is het fijn als jij de kachel hoog hebt gezet in de kamer. Hotels hebben in- en uitcheck tijden, het is praktisch om die vooraf te raadplegen. Om niet teveel op te vallen neem ik de massagemat niet mee.

Kamer huren

Huur je een hotelkamer voor enkele uren (via dayuse.nl ook voor hotels in België), dan hebben we deze minimaal 3,5 uren nodig. Jij reserveert de kamer met een bed wat één grote matras heeft en ik kom naar je toe. Ik neem alle massagespullen mee inclusief muziek.

Massagepraktijk

In de massagepraktijk te Turnhout zijn alle spullen aanwezig om er een onvergetelijke ervaring van te maken. Het enige wat ik van jou moet weten is je schoenmaat, want dan zet ik de badslippers voor je klaar.

Wat kost het?

De alternatieve vaginamassage kun je niet vergelijken met de ‘klinische variant’ van doorsnee ‘massage salons’. Een vaginamassage moet serieus worden uitgevoerd om het mooiste resultaat te kunnen bereiken. De verschillen zet ik voor je op een rij:

  • Voorafgaand aan je vaginamassage hebben we al contact gehad over je wensen en grenzen
  • Daarbij ben ik hygiënisch, heb levenservaring en ben empathisch
  • Kom je voor jouw vaginamassage naar mijn praktijk, dan voorzie ik alle benodigdheden (ook een badjas en badslippers)

Prijzen

wat kost vaginamassage

3 uur (basis)

Prijs is inclusief gesprek vooraf douchen, silk experience, vaginamassage en achteraf douchen.

In massagepraktijk te Turnhout of aan huis binnen paarse kader: € 295,-
Aan huis buiten paarse kader: € 345,-

3,5 uur (meer intensiteit)

In massagepraktijk te Turnhout of aan huis binnen paarse kader: € 345,-
Aan huis buiten paarse kader: € 395,-

Locatie buiten de paarse ‘kader’

Valt jouw locatie buiten de kaart, dan maak ik graag een prijs op maat voor jou.

N.B. Prijzen voor je vaginamassage zijn niet onderhandelbaar en elk half uur extra is € 50,-.

Betalen

Betalen bij voorkeur contant, maar als je met een bankkaart wilt betalen, kan dat op de volgende wijze:

Wat kost vaginamassage

Plaatsen:

Ik kom naar je toe in de volgende plaatsen:

Aalst
Aalter
Aarschot
Aartselaar
Affligem
Alken
Alveringem
Antwerpen
Anzegem
Ardooie
Arendonk
As
Asse
Assenede
Avelgem
Baarle-Hertog
Balen
Beernem
Beerse
Beersel
Begijnendijk
Bekkevoort
Beringen
Berlaar
Berlare
Bertem
Bever
Beveren
Bierbeek
Bilzen
Blankenberge
Bocholt
Boechout
Bonheiden
Boom
Boortmeerbeek
Borgloon
Bornem
Borsbeek
Boutersem
Brakel
Brasschaat
Brecht
Bredene
Bree
Brugge
Brussel
Buggenhout
Damme
De Haan
De Panne
De Pinte
Deerlijk
Deinze
Denderleeuw
Dendermonde
Dentergem
Dessel
Destelbergen
Diepenbeek
Diest
Diksmuide
Dilbeek
Dilsen-Stokkem
Drogenbos
Duffel
Edegem
Eeklo
Erpe-Mere
Essen
Evergem
Galmaarden
Gavere
Geel
Geetbets
Genk
Gent
Geraardsbergen
Gingelom
Gistel
Glabbeek
Gooik
Grimbergen
Grobbendonk
Haacht
Haaltert
Halen
Halle
Ham
Hamme
Hamont-Achel
Harelbeke
Hasselt
Hechtel-Eksel
Heers
Heist-op-den-Berg
Hemiksem
Herent
Herentals
Herenthout
Herk-de-Stad
Herne
Herselt
Herstappe
Herzele
Heusden-Zolder
Heuvelland
Hoegaarden
Hoeilaart
Hoeselt
Holsbeek
Hooglede
Hoogstraten
Horebeke
Houthalen-Helchteren
Houthulst
Hove
Huldenberg
Hulshout
Ichtegem
Ieper
Ingelmunster
Izegem
Jabbeke
Kalmthout
Kampenhout
Kapellen
Kapelle-op-den-Bos
Kaprijke
Kasterlee
Keerbergen
Kinrooi
Kluisbergen
Knesselare
Knokke-Heist
Koekelare
Koksijde
Kontich
Kortemark
Kortenaken
Kortenberg
Kortessem
Kortrijk
Kraainem
Kruibeke
Kruishoutem
Kuurne
Laakdal
Laarne
Lanaken
Landen
Langemark-Poelkapelle
Lebbeke
Lede
Ledegem
Lendelede
Lennik
Leopoldsburg
Leuven
Lichtervelde
Liedekerke
Lier
Lierde
Lille
Linkebeek
Lint
Linter
Lochristi
Lokeren
Lommel
Londerzeel
Lo-Reninge
Lovendegem
Lubbeek
Lummen
Maarkedal
Maaseik
Maasmechelen
Machelen
Maldegem
Malle
Mechelen
Meerhout
Meeuwen-Gruitrode
Meise
Melle
Menen
Merchtem
Merelbeke
Merksplas
Mesen
Meulebeke
Middelkerke
Moerbeke
Mol
Moorslede
Mortsel
Nazareth
Neerpelt
Nevele
Niel
Nieuwerkerken
Nieuwpoort
Nijlen
Ninove
Olen
Oostende
Oosterzele
Oostkamp
Oostrozebeke
Opglabbeek
Opwijk
Oudenaarde
Oudenburg
Oud-Heverlee
Oud-Turnhout
Overijse
Overpelt
Peer
Pepingen
Pittem
Poperinge
Putte
Puurs
Ranst
Ravels
Retie
Riemst
Rijkevorsel
Roeselare
Ronse
Roosdaal
Rotselaar
Ruiselede
Rumst
Schelle
Scherpenheuvel-Zichem
Schilde
Schoten
Sint-Amands
Sint-Genesius-Rode
Sint-Gillis-Waas
Sint-Katelijne-Waver
Sint-Laureins
Sint-Lievens-Houtem
Sint-Martens-Latem
Sint-Niklaas
Sint-Pieters-Leeuw
Sint-Truiden
Spiere-Helkijn
Stabroek
Staden
Steenokkerzeel
Stekene
Temse
Ternat
Tervuren
Tessenderlo
Tielt
Tielt-Winge
Tienen
Tongeren
Torhout
Tremelo
Turnhout
Veurne
Vilvoorde
Vleteren
Voeren
Vorselaar
Vosselaar
Waarschoot
Waasmunster
Wachtebeke
Waregem
Wellen
Wemmel
Wervik
Westerlo
Wetteren
Wevelgem
Wezembeek-Oppem
Wichelen
Wielsbeke
Wijnegem
Willebroek
Wingene
Wommelgem
Wortegem-Petegem
Wuustwezel
Zandhoven
Zaventem
Zedelgem
Zele
Zelzate
Zemst
Zingem
Zoersel
Zomergem
Zonhoven
Zonnebeke
Zottegem
Zoutleeuw
Zuienkerke
Zulte
Zutendaal
Zwalm
Zwevegem
Zwijndrecht

Valt je locatie buiten de lijst, dan maak ik graag een prijs op maat voor jouw alternatieve vaginamassage.

Vaginamassage gevonden

Regelmatig krijg ik de vraag hoe de alternatieve vaginamassage wordt gevonden. Dit is op basis van de meest uiteenlopende zoekwoorden:
vagina massage
vaginamassage
vaginamassages
vagina massages
massage vagina
massages vagina
vagina maseren
massage van de vagina
masage vagina
tantric vagina massage
vagin massage
massage génital
thaise massage vagina
thai massage vagina
vulva massage
erotische massage vagina
massage vaginale
vagina message
massage vaginal

Je ziet dat de vaginamassage vele variaties kent.