Gigolo voor vrouwen op basis van Tantra

gigolo voor vrouwen

Gigolo voor vrouwen in België op basis van Tantra

Gigolo voor vrouwen volgens kasmirische Tantra? Xander is mijn naam en ben een ervaren, internationaal werkende tantra masseur vanuit Turnhout (provincie Antwerpen). Als tantristische gigolo voor vrouwen die werkt op basis van  Tantra, laat ik je echt vrouw voelen. Alles draait om jou en ik laat je graag nieuwe hoogtepunten beleven door een zuivere kasmirische tantra massage (inclusief Body to Body = niet verplicht)… Als je wilt vandaag nog deze ‘Gigolo ervaring’ wilt beleven, waarbij ik je seksuele energie door je lichaam laat stromen… Leef nu! Als ik naar jou toe kom breng ik muziek, kaarsjes, handdoeken, massage olie en een olieverwarmer mee. In mijn massagepraktijk te Turnhout ligt alles altijd klaar, speelt er aangename muziek, branden de kaarsjes en zet ik de kachel op 27°C… Wil je voorafgaand aan de massage eerst knuffelen (eventueel met je kleding aan) om mij fysiek te voelen, dan kunnen we dat doen. Je zult voelen dat ik zuivere en eerlijke bedoelingen heb.

Durf jij, als zelfbewuste vrouw, te genieten van een gigolo op basis van kasmirische Tantra?

Afspraak maken…?

Afspraak maken? Bel of  WhatsApp  +31 6  57 17 45 22.

Als jouw gigolo voor vrouwen raak ik je respect- en liefdevol aan

gigolo voor vrouwen

Gigolo voor vrouwen op basis van kasmirische Tantra

Gigolo voor alle vrouwen in België boven 18 jaar

Als Gigolo voor vrouwen spreek ik alleen met je af als je een vrouw bent van 18 jaar of ouder. Jij die op zoek bent naar jezelf, intimiteit, affectie, aanraking, opwinding of uit nieuwsgierigheid… En ook als je een relatie hebt en denkt, is dit het nu, de ‘daad voor de daad’? Jij hebt het recht om te mogen genieten, waarbij ik je seksuele energie (Kundalini) laat stromen!

Afspraak maken…?

Wil je afspreken? Het is een eerste stap in de richting van een onvergetelijke ervaring van puur genieten. Je kunt me bellen of een berichtje sturen via WhatsApp op mijn nummer  +31 6  57 17 45 22.

Jouw eerste afspraak met je gigolo voor vrouwen

Hoe leef je naar een eerste gigolo voor vrouwen bezoek toe en ervaar je dit? Voor jou heb ik dit gevraagd aan vrouwen van verschillende leeftijden. Allen met hun eigen wensen en verlangen naar aanraking, genegenheid, opwinding, intimiteit, energie of ontspanning. De vraag die bij allemaal bestond is:

GA IK DIT DURVEN…?

De eerste stap:

En dan stuurden ze een e-mail, SMS, WhatsApp bericht of belden naar mij, Xander van Tantra for Life.

Spannend…, hoe gaat hij antwoorden op mijn vragen?

De eerste afspraak:

Nadat alle vragen zijn beantwoord maken we de eerste afspraak…

De dag van de afspraak:

Spannend…(kriebeltjes in de buik), hoe ziet de massagepraktijk eruit, hoe ziet Xander er in het echt uit en wat ga ik voelen?

Je stapt in je auto en rijdt naar Turnhout, parkeert je auto en drukt op de deurbel…
Je hart klopt wat sneller, je voelt je opgelaten en dan zwaait de deur open…

gigolo voor vrouwen

Massagepraktijk Turnhout

Je wordt hartelijk ontvangen en de eerste zenuwen ebben weg. Je krijgt uitleg waar het toilet, de badkamer en de massageruimte is. In de massageruimte staan twee krukjes, daar gaan jij en ik op zitten. We kletsen wat en ik geef je uitleg over het verloop van de massage. Nu alles duidelijk is kun jij je rustig gaan uitkleden en douchen. Je badjas en badslippers hangt en staan al klaar voor je. Ik ruim de krukjes op, dim de verlichting, leg badhanddoeken op de massagematras en ga me ook verfrissen. Nadat jij je hebt afgedroogd ga je in je badjas naar de massageruimte. Daar mag je wachten tot ik binnenkom of je gaat al rustig op je buik in het midden van de matras liggen. Het is lekker warm in de massageruimte (27°C) en je geniet van de tantramuziek.

We gaan masseren… Vanaf je voeten masseer ik omhoog en voordat ik bij je heup ben aangekomen heb jij al het gevoel in een andere wereld te zijn. Jouw lichaam ‘lees’ ik met mijn handen en laat jou genieten zoals je nog nooit eerder hebt beleefd.

Afspraak maken…?

Je kunt me bellen of een berichtje sturen via WhatsApp op mijn nummer  +31 6  57 17 45 22. Tot binnenkort…:-)

Wat verwacht jij van je gigolo voor vrouwen

Als jij vooraf aangeeft wat je van mij als ‘gigolo’ verwacht, kan ik daar rekening mee houden. Het zijn jouw grenzen die ik respecteer. In de wereld van de Tantra mag alles en niets moet (als het maar veilig is), maar jij en ik moeten ons er goed bij voelen.

Afspraak maken…?

Wil je afspreken in mijn massagepraktijk in Turnhout, bij jou thuis of op hotel? Je kunt me bellen of een berichtje sturen via WhatsApp op mijn nummer  +31 6  57 17 45 22.

Wat kost een gigolo voor vrouwen?

tantra massage voor vrouwen

Werkgebied

Alle prijzen zijn inclusief douchen voor en achteraf. Kom je naar mijn massagepraktijk in Turnhout, dan krijg je van mij een nieuwe tandenborstel en ligt er een set handdoeken klaar. Om je te verplaatsen van de badkamer naar de massageruimte hangt er een badjas en staan er badslippers voor je klaar. Het is de bedoeling dat jij je thuis voelt…

2,5 uur

Prijs is inclusief gesprek vooraf, douchen en 2,5 uur massage.
In mijn massagepraktijk te Turnhout of binnen paarse kader:€ 245,-

3 uur

Prijs is inclusief gesprek vooraf, douchen en 3 uur.
In mijn massagepraktijk te Turnhout of binnen paarse kader: € 295,-

3,5 uur

Prijs is inclusief gesprek vooraf, douchen en 3,5 uur.
In mijn massagepraktijk te Turnhout of binnen paarse kader: € 345,-

Valt jouw locatie buiten de kaart, dan maak ik graag een prijs op maat voor jou.

N.B. Prijzen zijn niet onderhandelbaar, omdat ik geen ‘half werk’ kan leveren. Je kunt wel ‘korting’ verdienen door een recensie te schrijven voor op de website. Uiteraard zonder vermelding van je naam.

Afspraak maken…?

Ben je op zoek naar een ‘gigolo voor vrouwen’ in België? Je kunt me bellen of een berichtje sturen via WhatsApp op mijn nummer  +31 6  57 17 45 22.

Gigolo voor vrouwen als cadeau

Een vrouw een cadeau geven die alles heeft of al heeft meegemaakt is niet eenvoudig, dan is de gigolo op Tantristische wijze ideaal. Denk nu niet dat alleen vrouwen dit aan elkaar cadeau doen. Regelmatig wordt ik gebeld of gemaild door mannen die hun partner graag laten verwennen door een gigolo voor vrouwen. Aangezien ze het zelf niet of niet meer kunnen, maken we een afspraak. Je moet natuurlijk wel een inschatting maken of je er vooraf iets over vertelt. Het enige wat je hoeft te doen is een enveloppe mee te geven met daarin het bedrag wat wij hebben afgesproken.  Verder zorg ik ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt. Voordat ik begin aan mijn massage neem ik uitgebreid de tijd om uitleg te geven en vragen te beantwoorden. Het toch anders als je als vrouw voor jezelf een afspraak hebt gemaakt.

Afspraak maken…?

Wil jij een onvergetelijke ervaring in de vorm van een gigolo voor vrouwen cadeau doen? Laten we dan een afspraak maken. Je kunt me bellen of een berichtje sturen via WhatsApp op mijn nummer  +31 6  57 17 45 22 .

Afspraak inplannen met jouw gigolo voor vrouwen

Een plezierige tijd doorbrengen in België met mij als ‘gigolo voor vrouwen’? Je kunt me bellen of een berichtje sturen via WhatsApp op mijn nummer  +31 6  57 17 45 22.