Kamsutra voor vrouwen

Kamasutra voor vrouwen

Kamasutra voor vrouwen

Kamasutra voor vrouwen is de werktitel voor het boek wat ik aan het schrijven ben. De inhoud van het boek gaat over tantrisch vrijen, waarbij de vrouw optimaal mag genieten. De bekende Kamasutra is geschreven in de tweede eeuw door Vatsyana vooral voor het plezier van de man. Veel vrouwen hebben me gevraagd om mijn vaardigheden te beschrijven als tantra masseur voor vrouwen. Vatsyana beschreef 64 posities inclusief omhelzingen en kussen.

Het nieuwe boek leert mannen op een andere manier naar vrouwen te kijken. De vrouw komt op een voetstuk te staan en is in ‘control’. We hebben het eigenlijk over de Maithuna’s, de verstrengelingen of houdingen (asana’s) binnen het tantrisch vrijen. Voor de vrouw zijn er 25 asana’s zeer aangenaam. Ik gebruik bewust de term tantrisch vrijen, omdat ik ‘seks’ te plat vind. De beruchte ’11-minuten’ seks staat niet in verhouding tot op tantrische wijze de liefde bedrijven. Hier zit geen tijdslimiet op, maar kan makkelijk vier uren en langer duren.

Yab Yum houdingen

Ook de Yab Yum houdingen maken deel uit van de verstrengelingen. Dit zijn posities waarbij de hart chakra’s elkaar raken.

Reserveren

De eerste druk van Kamasutra voor Vrouwen zal te koop zijn via Tantra for Life. Je kunt jouw Kamasutra voor Vrouwen alvast reserveren per mail (€ 29,95 inclusief BTW en verzendkosten). Er wordt ook gewerkt aan een beelden collectie om het visualiseren makkelijker te maken.