Kamsutra voor vrouwen


Kamasutra voor vrouwen

Kamasutra voor vrouwen

Kamasutra voor vrouwen is de werktitel voor het boek wat ik schrijf. De inhoud van het boek gaat over tantrisch vrijen (tantra seks, Maithuna) om het tijdloze-ruimtelijke te bereiken. De bekende Kamasutra is geschreven in de tweede eeuw door Vatsyana vooral voor het plezier van de man. Veel vrouwen hebben me gevraagd om mijn vaardigheden te beschrijven vanuit mijn ervaring als tantra masseur.

Mannen inzicht geven

Het boek leert mannen op een andere manier naar relaties en vrouwen te kijken. In de wereld van de tantra komt de vrouw komt op een voetstuk te staan. We hebben het over Maithuna, de verstrengelingen of houdingen (asana’s) binnen het tantrisch vrijen. Voor de vrouw zijn de asana’s zeer aangenaam. Ik gebruik bewust de term tantrisch vrijen, omdat ik ‘seks’ te plat vind. De beruchte ’11-minuten’ seks staat niet in verhouding tot de liefde bedrijven op tantrische wijze. Hier zit geen tijdslimiet op, maar kan makkelijk twee uren en langer duren.

Het is voor mannen belangrijk om te begrijpen dat een zaadlozing geen orgasme is. De zaadlozing is het gevolg van een orgasme en binnen de tantra is het de kunst als man binnen de orgastische zone te blijven, zodat vrouwen echt kunnen genieten. In het boek wordt uitleg gegeven hoe je dit kunt doen als man. Concreet leer je als man een ongewenste of vroegtijdige zaadlozing voorkomen.

Een bijkomend voordeel voor mannen is dat tantristen (tantrika’s) tot op hoge leeftijd energiek blijven. De energie wordt niet verspild waardoor zij vitaal en viriel blijven.

Tantrisch vrijen voor vrouwen

Als vrouw heb je de mogelijkheid om te worden ingewijd in het tantrisch vrijen. Je krijgt uitleg over de gebruiken en na een ingekorte tantra massage ervaar je de rituelen. Daarnaast hebben we het ook over de juiste houding, ademhaling, uitstellen van een zaadlozing en het laten stromen van Kundalini.

Pompoir

Tevens leer ik vrouwen hoe zij de spieren van de Yoni kunnen trainen voor het ritmisch bewegen, Pompoir, pulseren en ‘geheim taal’. Ook Westerse vrouwen kunnen dit leren en is niet alleen voorbehouden Oosterse en Afrikaanse vrouwen. De basistechniek kun je al leren met de handleiding van de Buttler Yoni-trainer. Als vrouw leer je met jouw Yoni de Lingam te omvatten als een hand…

Beschrijving

Er zijn andere boeken die over Maithuna schrijven. Meestal is het alleen vanuit het spirituele inzicht beschreven. Geen enkel boek beschrijft hoe je de ultieme transcendente toestand kunt bereiken of toont illustraties. Het boek waar ik aan werk geeft deze inzichten wel zonder zweverige ballast. Door oefening kun je samen met je partner het ultieme bereiken op basis van gelijkheid. We bevinden ons in een transitieperiode waarin steeds meer mensen bewust worden. Het boek is opgebouwd uit twee delen. Het eerste deel is gericht op de Kamasutra voor Vrouwen, dus het intenser kunnen beleven en voelen. Het gevorderde deel is voor koppels die de beleving van het tijd- en ruimteloze willen ervaren.

Yab Yum houdingen

Ook de Yab Yum houdingen maken deel uit van de verstrengelingen. Dit zijn posities waarbij de chakra’s met elkaar verbinden en energie uitwisselen.

Voortgang

Het boek is in grote lijnen klaar. De fase van visualiseren en becommentariëren door vrouwen is aangebroken.

Reserveren

De eerste druk van Kamasutra voor Vrouwen zal in België te koop zijn via Tantra for Life. Je kunt jouw Kamasutra voor Vrouwen alvast reserveren per mail (€ 29,95 inclusief BTW en verzendkosten). Als je wilt kan ik het boek signeren of er een persoonlijke boodschap in schrijven.

Creatieve dame(s) gezocht

Maithuna model

Voor het belevingsgevoel van Maithuna en asana’s ben ik op zoek naar een vrouwelijk model. Niet alleen om de posities te helpen beschrijven, maar vooral om het gevoel wat je ervaart tijdens de asana’s te verduidelijken.

Eerst leer ik je de basis van tantrisch masseren van het mannelijk lichaam om vervolgens de asana’s, het pulseren en ‘geheim taal te ervaren. Naarmate je meer gevorderd bent is de vervolgstap om het tijd- en ruimteloze te beleven. Hiervoor is oefening nodig, maar hierin kan ik je begeleiden.

Tekenares

Ben je ruimdenkend? Ik ben op zoek naar een tekenares voor het maken van illustraties ter verduidelijking van de posities.

Boetseren

Ben je een vrouw die figuurtjes van klei kan boetseren, dan ben ik zeer geïnteresseerd. Deze zou ik willen gebruiken om ze te laten fotograferen uit verschillende hoeken.

Wil je een bijdrage leveren aan de Kamasutra voor Vrouwen, dan hoor ik graag van je per mail.