Kamsutra voor vrouwen

 Kamasutra voor vrouwen

Kamasutra voor vrouwen

Kamasutra voor vrouwen is de werktitel voor het boek wat ik schrijf. De inhoud van het boek gaat over tantrisch vrijen (tantra seks, Maithuna) om het tijdloze-ruimtelijke te bereiken. Je kunt spreken over transcendente seks, maar vrijen klinkt aangenamer. De bekende Kamasutra is geschreven in de tweede eeuw door Vatsyana vooral voor het plezier van de man. Veel vrouwen hebben me gevraagd om mijn vaardigheden te beschrijven vanuit mijn ervaring als tantra masseur.

Mannen inzicht geven

Het boek leert mannen op een andere manier naar relaties en vrouwen te kijken. In de wereld van de tantra komt de vrouw komt op een voetstuk te staan. We hebben het over Maithuna, de verstrengelingen of houdingen (asana’s) binnen het tantrisch vrijen. Voor de vrouw zijn de asana’s zeer aangenaam. Ik gebruik bewust de term tantrisch vrijen, omdat ik ‘seks’ te plat vind. De beruchte ’11-minuten’ seks staat niet in verhouding tot de tantrische wijze van liefde bedrijven. Hier zit geen tijdslimiet op, maar kan makkelijk twee uren en langer duren. Het is voor mannen belangrijk om te begrijpen dat een zaadlozing geen orgasme is. De zaadlozing is het gevolg van een orgasme en binnen de tantra is het de kunst als man binnen de orgastische zone te blijven, zodat vrouwen echt kunnen genieten. In het boek wordt uitleg gegeven hoe je dit kunt doen als man.

Een bijkomend voordeel voor mannen is dat tantristen (tantrika’s) tot op hoge leeftijd energiek blijven. De energie wordt niet verspild waardoor vitaal en viriel blijven.

Tantrisch vrijen voor vrouwen

Als vrouw heb je de mogelijkheid om te worden ingewijd in het tantrisch vrijen. Je krijgt uitleg over de gebruiken en na een ingekorte tantra massage ervaar je de rituelen. Daarnaast hebben we het ook over de juiste houding, ademhaling, uitstellen van een zaadlozing en het laten stromen van Kundalini.

Beschrijving

Er zijn andere boeken die over Maithuna schrijven. Meestal is het alleen vanuit de spirituele beschreven. Geen enkel boek beschrijft hoe je het ultieme transcendente toestand kunt bereiken en tonen geen illustraties. Het boek waar ik aan werk geeft deze inzichten wel zonder zweverige ballast. Door oefening kun je samen met je partner het ultieme bereiken op basis van gelijkheid. We bevinden ons in een transitieperiode waarin steeds meer mensen bewust worden. Het boek is opgebouwd uit twee delen. Het eerste deel is gericht op de Kamasutra voor Vrouwen, dus het intenser kunnen beleven en voelen. Het gevorderde deel is voor koppels die de beleving van het transcendente willen ervaren.

Yab Yum houdingen

Ook de Yab Yum houdingen maken deel uit van de verstrengelingen. Dit zijn posities waarbij de chakra’s met elkaar verbinden en energie uitwisselen.

Reserveren

De eerste druk van Kamasutra voor Vrouwen zal in België te koop zijn via Tantra for Life. Je kunt jouw Kamasutra voor Vrouwen alvast reserveren per mail (€ 29,95 inclusief BTW en verzendkosten). Als je wilt kan ik het boek signeren of er een persoonlijke boodschap in schrijven.

Creatieve dame(s) gezocht

Tekenares

Momenteel ben ik op zoek naar een tekenares voor het maken van tekeningen ter verduidelijking van de posities.

Figuurtjes van klei

Ben je een vrouw die figuurtjes van klei kan maken, dan ben ik zeer geïnteresseerd. Deze zou ik willen gebruiken om ze te laten fotograferen uit verschillende hoeken.

Wil je een bijdrage leveren aan de Kamasutra voor Vrouwen, dan hoor ik graag van je per mail.