Persoonlijke groei

Met je persoonlijke groei kan ik helpen als jij diepgang zoekt in jouw leven. Tantra heeft een spirituele kant waarbij leven in het ‘Hier en Nu’ een sleutelbegrip is. Dit is toepasbaar op alle facetten van het leven, los van religie. Samen bespreken we waar je nu staat, wat je graag wilt en wat je lessen zijn in dit leven. We noemen dit bewustwording en samen met de collega’s van De Instap kan er een ‘persoonlijk’ groeiplan worden uitgewerkt (ook voor alternatieve relatietherapie). Bij de alternatieve relatietherapie wordt het boek Maithuna en de tantra massage cursus ingezet als mogelijke hulpmiddelen voor het verbeteren van de communicatie en intimiteit.

Klankbord

Jouw groeiplan geeft je inzicht en antwoord op levensvragen. Mij kun je zien als jouw klankbord, waartegen je alles kunt vertellen zonder ik oordeel of veroordeel. Voor mij is niets vreemd en waar mogelijk kan ik je zaken aanleren.

Voor wie

Ben jij op zoek naar verdieping van je leven, wil je meer weten over jouw zielenpad of zoek je richting in dit leven (voor of na je burn out), dan wil ik daar graag met je over praten in de praktijkruimte te Turnhout.

Sessie

Een counselingsessie duurt een uur, eventueel aangevuld met een tantrische massage voor vrouwen. Dit is geen verplichting, maar vaak wenselijk voor veel vrouwen.

De ruimte

De ruimte waarin ik werk wordt gebruikt voor tantrische massages voor vrouwen en koppels. Tevens wordt de ruimte gebruikt voor het geven van tantra massage cursussen en Maithuna workshops. De ruimte is warm en comfortabel. Er speelt zachte muziek, zodat we in alle rust kunnen praten.

Kleding

Tijdens onze gesprekken draag je, net als ik, makkelijk zittende kleding. Je schoenen doe je uit, voordat je op de mat plaatsneemt.

Tarief

Een persoonlijke sessie kost € 115,- inclusief BTW per uur.

N.B. Een tantra massage voor vrouwen is additioneel.

Afspraak

Wil je afspreken voor een persoonlijke counselingsessie rond spiritualiteit, stuur me een bericht via WhatsApp +31 6 57 17 45 22.