Tantra massage voor vrouwen vanaf 2,5 uur

tantra massage voor vrouwen

Liefdevolle, respectvolle, sensuele tantra massage voor vrouwen

Sensuele tantra massages voor vrouwen verzorgen is mijn passie… Xander Pleijsier is mijn naam, kasmirische tantra masseur gevestigd in Turnhout (provincie Antwerpen) met internationale ervaring. De aanraking door mijn handen en body to body (= niet verplicht) tijdens jouw tantra massage vanaf 2,5 uur, laat ik jou volledig in overgave gaan. Het is mijn uitdaging om jou te laten ontspannen, genieten en alles doen vergeten. Een tantra massage voor vrouwen laat je 100% vrouw zijn zonder dat er een tegenprestatie van jou wordt verwacht. Door mijn liefde- en respectvolle aanraking tijdens jouw sensuele kasmirische tantra massage, voel je elke tinteling van je lichaam en krijg je een warm erotisch gevoel.

Intensiteit

De intensiteit van je sensuele tantra massage en aanraking wordt aangepast aan jou. Je levensenergie (Kundalini) gaat door heel je lichaam laat stromen ook na de tantra massage. Jouw tantra massage voor vrouwen ervaar je veel intenser dan elke andere sensuele massage, waarbij ook de chakra’s worden gemasseerd… Na je eerste echte sensuele tantra massage voor vrouwen weet je dat dit een van de mooiste ervaringen van je leven is. Na een sensuele tantra massage voor vrouwen voel jij je 100% vrouw… Waarom zou je nog wachten? Als je wilt vandaag nog… Leef nu! En natuurlijk mag je mij net zo liefde- en respectvol aanraken als ik bij jou doe. Wil je voorafgaand aan je tantra massage eerst knuffelen (eventueel met je kleding aan) om mij fysiek te voelen, dan kunnen we dat doen. Je zult voelen dat ik zuivere en eerlijke bedoelingen heb.

Genieten in het hier en nu

Durf jij, als zelfbewuste vrouw, te genieten van een liefde- en respectvolle aanraking tijdens jouw sensuele tantra massage voor vrouwen?

Afspraak maken voor je tantra massage voor vrouwen?

Wil je afspreken bij mij in de massagepraktijk te Turnhout, bij jou thuis of op hotel voor jouw tantra massage voor vrouwen? Je kunt me bellen of een berichtje sturen via WhatsApp op mijn nummer  +31 6  57 17 45 22.
 

Tijdens je sensuele tantra massage voor vrouwen hoor je rustgevende tantra muziek

Is de tantra massage voor vrouwen voor jou?

tantra massage voor vrouwen

Tantra massage voor vrouwen

De sensuele tantra massage voor vrouwen is voor jou als vrouw van 18 jaar of ouder. Jij die op zoek bent naar jezelf, intimiteit, affectie, aanraking (huidhonger), opwinding of uit nieuwsgierigheid… En ook als je een relatie hebt en denkt, is dit het nu? Of als je blokkeert door aanraking waardoor je geen zin hebt in seks met je partner. Een afspraakje inplannen of nog wat vragen stellen over je tantra massage voor vrouwen. Het is een eerste stap in de richting van een onvergetelijke ervaring van puur genieten. Zet je schroom, schuldgevoel of schaamte aan de kant. In de wereld oordelen we niet op uiterlijk, we zijn allemaal mensen…

Ik kijk er al naar uit om jou te laten genieten, zodat jij je vrouw kunt voelen. Je leert ontspannende en stimulerende erogene plekjes op je lichaam te (her)ontdekken.

Afspraak maken?

Je kunt me bellen of een berichtje sturen via WhatsApp op mijn nummer  +31 6  57 17 45 22.

Aanraking

Als aanraking je volledig laat blokkeren, kunnen we kiezen voor een andere aanpak waarbij meer aandacht is voor je persoonlijke ontwikkeling. Hierbij is het streven om je uiteindelijk te laten genieten van een volledige tantra massage voor vrouwen. Lees meer…

Durf jij te genieten en ontspannen van de tantra massage voor vrouwen?

Hoe leef je naar een eerste tantra massage voor vrouwen toe en ervaar je dit? Voor jou heb ik dit gevraagd aan vrouwen van verschillende leeftijden. Allen met hun eigen wensen en verlangen naar aanraking, genegenheid, opwinding, intimiteit, energie of ontspanning. De vraag die bij allemaal door het hoofd speelde:

Ga ik dit durven…?

Want ik ga me tijdens de tantra massage toch blootgeven aan een ‘vreemde’ man, die ik niet ken en die man geeft die massage ook in zijn blootje. Waar ze niet bij stilstaan is dat ik al zoveel blote ‘madammen’ heb gezien en dat we in de massageruimte werken bij kaarslicht. En ik krijg echt geen erectie bij het zien van een blote vrouw, daarvoor is meer nodig… 

De eerste stap

En dan stuur je me een e-mail of WhatsApp bericht.

Spannend…, hoe gaat hij antwoorden op mijn vragen?

De eerste afspraak

Nadat alle vragen zijn beantwoord maken we de eerste afspraak…

De dag van de afspraak

Spannend…(kriebeltjes in de buik), hoe ziet de massagepraktijk eruit, hoe ziet Xander er in het echt uit en wat ga ik voelen?

Je stapt in je auto en rijdt naar Turnhout, parkeert je auto en drukt op de deurbel…
Je hart klopt wat sneller, je voelt je opgelaten en dan zwaait de deur open…

Je wordt hartelijk ontvangen en de eerste zenuwen ebben weg. Je krijgt uitleg waar het toilet, de badkamer en de massageruimte is. In de massageruimte staan twee krukjes, daar gaan jij en ik op zitten. We kletsen wat en ik geef je uitleg over het verloop van de massage. Nu alles duidelijk is kun jij je rustig gaan uitkleden en douchen. Je badjas en badslippers hangt en staan al klaar voor je. Ik ruim de krukjes op, dim de verlichting, leg badhanddoeken op de massagematras en ga me ook verfrissen. Nadat jij je hebt afgedroogd ga je in je badjas naar de massageruimte, waar alleen nog kaarslicht brandt. Daar mag je wachten tot ik binnenkom of je gaat al rustig op je buik in het midden van de matras liggen. Het is lekker warm in de massageruimte (27°C) en je geniet van de tantramuziek.

We gaan masseren… Vanaf je voeten masseer ik omhoog en voordat ik bij je heup ben aangekomen heb jij al het gevoel in een andere wereld te zijn. Bij de tantra massage voor vrouwen hoeven we niet te praten. Jouw lichaam ‘lees’ ik met mijn handen.

DURF JIJ te genieten van een tantra massage?

Je kunt me bellen of een berichtje sturen via WhatsApp op mijn nummer  +31 6  57 17 45 22. Tot binnenkort…:-)

Hoe hebben anderen de tantra massage voor vrouwen ervaren?

Nicole (dag 1 na tantra massage)

Mijn dag begon echt ideaal! Werd heerlijk wakker! Ik heb al de hele dag een bepaald gevoel in mijn benen en armen die ik niet kan omschrijven, het voelt licht en prettig… Ik heb vandaag ook nog spiertjes gevoeld die spontaan begonnen te trillen! Wel super leuk en apart om dit mee te maken:) het maakt me zo relaxt!

Nicole (dag 2 na tantra massage)

Eerlijk gezegd was ik vandaag heel opgewonden wakker geworden! Dat voelde heel prettig! Had een intensief dagje vandaag en onder het bewegen had ik weer dat aparte, maar prettige gevoel in mijn spieren! Wat toch mijn dag goed maakte!

Nicole (dag 3 na tantra massage)

Ik krijg de afgelopen dagen veel complimenten over dat ik straal! Mijn vriendinnen vroegen: “Ben je verliefd of heb je heerlijke seks gehad?” Dus… ik zit heerlijk in mijn vel, straal en mijn spieren blijven genieten! Heerlijk toch?

Nicole heeft inmiddels een nieuwe afspraak gemaakt…

Fedra

Ik wil je bedanken voor vanochtend, dit is de eerste keer in 50 jaar dat ik heb genoten van aanraking. Je bent een hele lieve zachte man x.

Helène:

Ik vond het gisteren erg fijn. Alle aandacht helemaal voor mij alleen (prinsesje). Dat had ik echt nodig. Dank je wel dat je zoveel tijd aan mij besteed hebt.

Happinez

Aan Anja, een dankbare Tantra massage liefhebster, heb ik gevraagd om voor het magazine Happinez de beleving van de tantra massage voor vrouwen op te schrijven.

‘De verwarmde massage olie die rijkelijk wordt aangebracht geeft een prettig gevoel. Na het masseren van de voeten en kuiten was ik geheel ontspannen. De stevige massage afgewisseld met de zachte strelingen zorgden ervoor dat alle zenuwen in mijn lichaam wakker werden. Met name de zachte strelingen zorgden ervoor dat ik zeer opgewonden raakte. Door het steeds ‘net niet’ aanraken van mijn intiemste plekje werd de opwinding alleen maar groter en groter. Tijdens de massage voelde ik mij sensueel (en ondanks mijn paar kilo teveel) ook mooi en geliefd. Nadat mijn achterzijde heerlijk gemasseerd was draaide ik mij om op mijn rug. Ook nu weer de stevige massage afgewisseld met de zachte strelingen. Wat een heerlijk gevoel. En eindelijk nadat mijn voorkant langdurig gemasseerd was, kreeg eindelijk mijn intiemste plekje de aandacht waar ze zo lang op gewacht had. Het hoogtepunt was spectaculair niet in woorden uit te drukken. Een gelukzalig gevoel van mijn tenen tot mijn kruin. De opwinding en het gelukzalige gevoel heb ik nog enkele dagen gehouden. Ik heb in mijn leven al veel massages mogen ontvangen, maar tantra massage is de meest ontspannende, sensueelste en opwindendste massage die er is…’

Wil jij je eigen sensuele tantra massage voor vrouwen ervaren? Je kunt me bellen of een berichtje sturen via WhatsApp op mijn nummer  +31 6  57 17 45 22.

Psalm Isadora vertelt het op een andere manier:

Cadeautip: Tantra Massage voor Vrouwen

Een cadeau geven aan vrouw die alles al heef en heeft meegemaakt? De sensuele tantra massage voor vrouwen is vaak een heimelijk verlangen. Denk nu niet dat alleen vrouwen elkaar een tantra massage cadeau doen. Regelmatig wordt ik gebeld of gemaild door mannen die hun partner graag een tantra massage voor vrouwen willen geven. Je moet natuurlijk wel een inschatting maken of je er vooraf iets over vertelt. Het enige wat je hoeft te doen is een enveloppe mee te geven met daarin het bedrag dat wij hebben afgesproken.  Verder zorg ik ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt…

Voor de tantra massage gaat beginnen

Voordat de tantra massage begint neem ik uitgebreid de tijd om uitleg te geven en vragen te beantwoorden. Het is toch anders als je als vrouw voor jezelf een afspraak hebt gemaakt. Via de  e-mail of WhatsApp hebben we al uitgebreid gecommuniceerd. Voordat de tantra massage voor vrouwen dan begint zijn bijna alle vragen besproken.  Eerlijk gezegd vind ik dit ook prettig, want ik kan zo ook eenvoudig een fotootje doorsturen.

Wil jij een onvergetelijke ervaring in de vorm van de tantra massage voor vrouwen cadeau doen? Laten we dan een afspraak maken. Ik denk graag met je mee. Je kunt me bellen of een berichtje sturen via WhatsApp op mijn nummer  +31 6  57 17 45 22.

Wat maakt je tantra massage voor vrouwen sensueel?

Je tantra massage voor vrouwen die ik voor jou verzorg is een intense, sensuele massage. De tantra massage voor vrouwen is sensueel, door de prikkeling van jouw huid, spieren en zenuwen. Al je zintuigen staan op scherp om het sensuele genot tot het maximum te kunnen voelen van je tenen tot je kruin. Je koestert het warme sensuele gevoel en verlangt naar meer… Met de warme massage olie, mijn handen, armen en body to body bezorg ik jou een onvergetelijk gevoel. Je kunt een sensuele tantra massage niet vergelijken met een klassieke erotische massage (speeltjes). Voor jouw sensuele tantra massage hebben we niets anders nodig dan een aangename ruimte, comfortabele matras en warme kundalini massage olie. Beleef sensualiteit in de vorm van een massage en lichamelijk contact waar je al jaren van droomt. Het bestaat en ik ben vereerd om jouw droom waar te mogen maken.

Afspraak maken?

Wil jij dit ultieme gevoel van sensueel genot ervaren? Waarom nog wachten… Voor een afspraak voor jouw sensuele tantra massage voor vrouwen kun je me bellen, SMSen of WhatsAppen op +31 6 57 17 45  22.

Wat kost een tantra massage voor vrouwen

Werkgebied

tantra massage voor vrouwen

Werkgebied

Vier prijzen tantra massage voor vrouwen

1,5 uur (kennismakingstarief, alleen achterzijde)

Prijs is inclusief gesprek vooraf, douchen en netto 1 uur tantra massage voor vrouwen (alleen je rugzijde).
Alleen mogelijk in mijn massagepraktijk te Turnhout: € 145,-

2,5 uur

Prijs is inclusief gesprek vooraf, douchen en netto 2 uur tantra massage voor vrouwen (rug- en buikzijde).
In mijn massagepraktijk te Turnhout of binnen paarse kader: € 245,-

3 uur

Prijs is inclusief gesprek vooraf, douchen en netto 2,5 uur tantra massage voor vrouwen (rug- en buikzijde).
In mijn massagepraktijk te Turnhout of binnen paarse kader: € 295,-

3,5 uur

Prijs is inclusief gesprek vooraf, douchen en 3,5 uur tantra massage voor vrouwen (rug- en buikzijde).
In mijn massagepraktijk te Turnhout of binnen paarse kader: € 345,-

Valt jouw locatie buiten de paarse ‘cirkel’

Valt jouw locatie buiten de kaart, dan maak ik graag een prijs op maat voor jou.

N.B. Prijzen zijn niet onderhandelbaar, omdat ik geen ‘halve’ tantra massage kan verzorgen. Je kunt wel ‘korting’ verdienen door een recensie te schrijven voor op de website. Uiteraard zonder vermelding van je naam.

Wat mag je verwachten tijdens je tantra massage voor vrouwen?

– Voorafgaand aan de tantra massage voor vrouwen hebben we al contact gehad over je wensen
– Daarbij ben ik hygiënisch, heb levenservaring en ben empathisch
– Kom je voor jouw tantra massage naar mijn praktijk, dan voorzie ik alle benodigdheden
– Aan het einde van de massage help ik je bij het afspoelen van je rug, zodat je kleding niet plakt aan de massage olie
– De mogelijkheid bestaat om bij jou aan huis te komen en alle benodigdheden mee te brengen (indien nodig)
– De reiskosten zijn opgenomen in de prijs (indien van toepassing)
– Tijdens de tantra massage voor vrouwen gebruik ik zéér exclusieve Kundalini massage olie (uniek in Vlaanderen)
– Je tantra massage voor vrouwen duurt minimaal 2,5 uur i.p.v. 1 uur bij de meeste salons = netto massagetijd 2 uren
– Jij bepaalt waar de grens ligt en vooraf de tijdsduur
– Je tantra massage voor vrouwen van 2,5 uur = netto massagetijd 2 uren
– Je tantra massage voor vrouwen van 3,0 uur = netto massagetijd 2,5 uren
– Je tantra massage voor vrouwen van 3,5 uur = netto massagetijd 3 uren

Afspraak maken?

Wil je een tantra massage voor vrouwen ervaren? Je kunt me bellen of een berichtje sturen via WhatsApp op mijn nummer  +31 6  57 17 45 22.

Tantric massage for women

To make it easier you can check out the English page tantra massage for women.

Waar wil jij van je tantra massage voor vrouwen genieten?

Jij bepaalt waar jij je tantra massage voor vrouwen wilt ervaren.

Mijn massagepraktijk

Je kunt kiezen voor mijn massagepraktijk in Turnhout. Deze is van alle comfort voorzien voor het verzorgen van een geslaagde tantra massage voor vrouwen.

Hotel, aan huis of kamer voor drie uren

Je kunt ook kiezen voor een rustige hotelkamer, omdat je ongestoord kunt nagenieten van je tantra massage voor vrouwen. Zoek je in Google op ‘kamer huren voor een paar uren’, dan vind je mooie kamers. Het is praktisch als je de kamer huurt voor minimaal 3 uren. Ik hoor graag waar je een kamer hebt gehuurd. Als je van comfort houdt, dan zou je in de regio Antwerpen aan Le Rêve kunnen denken (www.lereve.be). Het liefst de ‘Marylin Monroe’ suite. Deze is niet te groot, maar wel gezellig en heeft een douche waar je vooraf kunt douchen en achteraf je olie af kunt spoelen.

Afspraak maken?

Wil je een tantra massage voor vrouwen boeken? Je kunt me bellen of een berichtje sturen via WhatsApp op mijn nummer  +31 6  57 17 45 22

Korte geschiedenis over Tantra in relatie tot vrouwen

genotsbarometer

Genotsbarometer tantra massage voor vrouwen

Vaak krijg ik de vraag hoe het komt dat de tantra massage voor vrouwen zo wordt gewaardeerd door zo veel vrouwen? Tantra (Shivia / Shakti) is een 5000 jaar oude levenshouding met de oorsprong in India welke is verdrongen. TAO heeft veel raakvlakken en vindt haar oorsprong in China (Ying / Yang). Hierover heb ik veel gesproken met mijn vaste klanten. De antwoorden op mijn vragen hebben mij aangezet tot een uitleg die niet door elke man zal worden begrepen. Ik heb mijn best gedaan om niet zweverig te worden. Elke vrouw weet dat zij een enorm vermogen tot liefde in zich heeft. Deze liefde kan zij uiten in diverse varianten: in de verzorgende moeder, de toegewijde partner of in de extatische minnares. Zo zal zij zichzelf proberen open te stellen, ernaar toe te groeien en erdoor vervuld worden. Haar uitstraling, de levensenergie die in haar opborrelt, haar seksuele vitaliteit en haar hart dat van liefde overstroomt, maakt haar onweerstaanbaar aantrekkelijk en geeft haar zelfvertrouwen.

Vrouwen hebben recht op meer

Echter, ook vandaag, in onze relatief vrije cultuur, waarin wij ons bewust worden van de onderdrukking van vrouwen en waarin vrouwen bezig zijn om zich te ontdoen van de schade die door de eeuwenlange mannelijke overheersing is ontstaan. Veel vrouwen zijn op zoek naar een volledige en bevredigende orgastische ‘zijn toestand’ in het ‘hier en nu’. Vandaag de dag wordt de psyche van vrouwen nog steeds beïnvloed door eeuwenlange patriarchale onderdrukking. Dit betekent dat vrouwen tot voor kort door een mannen gedomineerde samenleving geprogrammeerd werden te geloven dat de belangrijkste taak in het vrouwenleven die van dienstbaarheid. Dienstbaarheid om de behoeften en pleziertjes van de man, vooral op het gebied van seksualiteit. Zijn genot was het voornaamste, zowel wat betreft zijn onmiddellijke seksuele  bevrediging, als wat betreft zijn doel mannelijke nakomelingen te krijgen om zijn naam, zijn erfgoed en sociale status te laten voortbestaan. Als een vrouw seksueel genot beleefde, dan waren het kruimels…

Vrouw wordt nog altijd onderdrukt

Religie

De onderdrukking van de vrouw heeft religieuze wortels en vindt haar oorsprong in de verschuiving die optrad toen patriarchale religies als het Jodendom, Christendom en Islam er in slaagden alle vormen van aanbidding van het vrouwelijke of moederlijke godheid uit te roeien. Dat moest wel, want de eigenlijke kern van de religie van de moedergoding was haar vruchtbaarheid en de vernieuwing van het leven door middel van seksuele vereniging. Door middel van de godin speelde seksualiteit een natuurlijk, heilige rol in de religie en daarmee ook in de samenleving. De vernietiging van de moedergodin was voornamelijk een taak van patriarchale priesterorden, die seks veroordeelden en de mensen een schuldgevoel aanpraatten wat betreft hun natuurlijke, seksuele gevoelens. Door middel van een tactische politiek, die een langdurige invloed heeft gehad, slaagden de priesters en profeten erin een krachtige mythe te doen ontstaan, die de schuld van onze seksuele schaamte bij de vrouw legt (erfzonde). Hierdoor werd de invloed van de moedergodin in religieuze praktijken nog verder teruggedrongen. Met de mythe van Adam en Eva wilden de priesters bewijzen dat de eerste vrouw de eerste man verleid had tot erfzonde. Het was Eva die Adam had aangemoedigd God ongehoorzaam te zijn en te eten van de Boom des Kennis. De eerste ‘kennis’ die Adam en Eva opdeden, was dat zij naakt waren. Zij waren seksuele wezens. Zij hadden geslachtsdelen, voortplantingsorganen, een vagina of een penis en die bedekten zij vol schaamte met vijgenbladen. Deze erfenis van schaamte is aanwezig in het onderbewuste van elke vrouw.

Huidige tijd

Ook tegenwoordig nu vrouwen hun gelijkwaardigheid aan mannen laten gelden, hebben vrouwen sterk de neiging hun waarde te bevestigen. Op seksueel gebied manifesteert deze neiging zich als de poging in een soort seksuele atletiek de gelijke van de man zijn. Beide partners in een heteroseksuele relatie richt zich op prestatie, streven naar opwinding en ontlading. Een vrouw kan zo wellicht een orgasme krijgen, maar door deze benadering is het meestal oppervlakkig. Het orgasme gaat niet diep, het overstroomt niet haar wezen met de extase waartoe zijn in staat is. Allerlei diepgewortelde overtuigingen en angsten belemmeren de natuurlijke stroom van haar orgastische energie. De gevolgen van deze foutieve instelling reiken veel verder dan het vrijen zelf en zijn veel schadelijker dan de vloedgolf porno, prostitutie, verkrachting, seksueel misbruik en seksuele intimidatie die onze samenleving op het ogenblik meemaakt: ons hele wereldbeeld wordt er door beïnvloed. Er wordt tegenwoordig een enorme, goedbedoelde krachtinspanningen geleverd om het milieu van onze wereld gezonder te maken, om de vernietiging van onze planeet een halt toe te roepen en om vrede te sluiten tussen elkaar bestrijdende etnische, nationale en religieuze groeperingen. Hoe kan dit succes hebben als de bron van de menselijke liefde vergiftigd is? Hoe kan de liefde voor onze medemens tot bloei komen als de gevestigde religies ons leren dat de seksuele levenskracht zelf duivels is, dat het vlees verdorven is, dat er een enorme en onoverbrugbare kloof is tussen de goddelijke wereld en de wereld van de aardse genoegens?

Vrouw op voetstuk

Intellectueel zijn wij er wellicht van overtuigd dat wij schadelijke mythen, zoals die van de erfzonde van Eva, aan de kant gezet hebben, maar wij hoeven slechts te kijken naar de staat waarin ons seksuele gedrag verkeert om te beseffen dat deze oeroude propaganda nog steeds in de onderbewuste regionen van ons denken voortleeft. Gelukkig zijn er effectieve en eenvoudige methoden om onszelf van deze primitieve programmering te bevrijden. Tantra massage voor vrouwen is zo’n manier. Voor een vrouw leidt de weg naar werkelijke seksuele bevrijding langs een heilige weg, die begint met de eerste gevoelens van seksueel genot in haar geslachtsorganen en eindigt met een verlengd en door en door orgasme. Voor sommige vrouwen wordt dit bereikt tijdens de eerste tantra massage, voor anderen kan het enkele sessies duren, omdat zij volledig in overgave moeten gaan. De massage die ik verzorg is niet bedreigend, waarbij de klant zelf aangeeft waar de grens ligt.

Liefdesleven volgens Tantra

tantra massage

Maithuna houdingen

In de standaard tantra massage voor vrouwen zijn Yab Yum houdingen of Maithuna rituelen niet opgenomen. Maithuna spreekt veel vrouwen in Vlaanderen aan. Het zijn houding in de wereld van de Tantra die worden toegepast tijdens het bedrijven van de liefde, waardoor je in hogere sferen beland. We kunnen er wel over praten voor en na je tantra massage beleving.

Sommige klanten houden een dagboek bij, waarin zij hun gevoelens beschrijven voor, tijdens en na de tantra massage voor vrouwen. Zij nemen dit soms mee, waarbij we vooraf bespreken waar een mogelijke blokkade zit, om hier nog dieper op in te gaan tijdens de massage. Bevrijd je zelf van het opgelegde juk, durf als vrouw te leven en te genieten.

Namasté, Xander

Wil je een afspraak maken voor jouw tantra massage voor vrouwen?

Wil je zelf een sensuele tantra massage voor vrouwen beleven waarbij je door mijn liefdevolle en respectvolle aanraking kunt genieten en ontspannen? Je kunt me bellen of een berichtje sturen via WhatsApp op mijn nummer  +31 6  57 17 45 22.