Tantrisch leven

tantrisch leven

Tantrisch leven is bewust leven in het ‘Hier en Nu’. Hoe doe je dat in de Westerse wereld? Dit is de meest voorkomende vraag die me is gesteld. Het antwoord is gemakkelijk en uitgebreid tegelijkertijd. Daarom wat meer uitleg zonder zweverig te willen worden. We gaan meer in op het spirituele binnen de Tantra.

Manier van leven

Bewust leven (mindfull) in het ‘Hier en Nu’ houdt in dat je in alle facetten van het leven bewust bent. Bewust van alles wat er in en rond jouw persoon gebeurd. Je leeft in het moment en kan hierdoor intens genieten. Al je zintuigen helpen hierbij en niet te onderschatten je gevoel. Ervaar wat je voelt… Het gaat dieper dan mindfullness.

Bewustzijn

Bewustzijn houdt in dat je bewust bent wat je hier op aarde komt doen en waarom gebeuren de dingen die gebeuren. Dit zou veronderstellen dat je dit weet, wat niet vanzelfsprekend is. We kunnen dit nog verder doortrekken in wat jouw ziel hier op aarde komt leren in dit leven. Hoe heeft dit betrekking op jouw relaties of wie je bent, wat is je ‘ware ik’? Eenvoudige vragen met impact, dit gaat over het kosmisch bewustzijn… Tijdens persoonlijke gesprekken kunnen we hier dieper op ingaan.

Richting wijzen

Weet ik op al jouw vragen antwoord? Waarschijnlijk niet. Door te luisteren kan ik de richting wijzen van jouw te volgen pad. En waar nodig kan ik raad vragen aan mijn leermeesters.

Locatie

De gesprekken zelf voer ik in gezellige etablissementen waar we op een ontspannen manier kunnen praten. Dit is in de directe omgeving van Turnhout. De versnaperingen zijn voor mijn rekening.

Wat kost het

Als je naar Turnhout komt, kunnen we een afspraak van één uur inplannen voor € 115,- incl. BTW. Dit rekenen we ter plaatse contant af aangezien ik geen pinapparaat bij me heb. Duurt een gesprek langer, dan betaal je naar rato. Het is mogelijk om een gesprek te voeren via WhatsApp. Je ontvangt dan voorafgaand aan het gesprek een iDeal-betaallink.

Heb je liever dat ik naar jou toe kom, dan spreken we minimaal drie uren voor € 395,- incl. BTW. Hierin zijn de reiskosten opgenomen. Jij zorgt dat we ergens rustig kunnen spreken.

Afspraak maken

Wil je een afspraak in te plannen? App +31 6 57 17 45 22