Traumaverwerking na seksueel misbruik


Traumaverwerking na seksueel misbruik

Traumaverwerking na seksueel misbruik

Traumaverwerking na seksueel misbruik is waar een tantra massage voor vrouwen bij kan helpen. Het begint met het opbouwen van vertrouwen, jij in mij en ik in jou. In de praktijk hebben we vooraf veel App-contact. We sturen berichten, bellen, ik stuur je een foto en dan maken we, als jij er klaar voor bent, een afspraak.

Gaan we direct masseren?

Jij bepaalt of er wordt gemasseerd. Misschien wil je eerst nog meer praten of wil jij dat ik jou voorzichtig aanraak met kleding aan… Er is geen standaard scenario, want jij bepaalt wat er gebeurd. Het enige wat ik kan doen is suggesties geven.

Moet ik mijn levensverhaal vertellen?

In de Tantrische wereld moet jij helemaal niets. Als jij behoefte voelt om iets te willen vertellen, dan mag dat. Ik verbaas me nergens over en vind niets vreemd. Oordelen of veroordelen doe ik niet.

Volledig JEZELF zijn

Jij kunt je diep ontroerd, gezien en gehoord voelen, soms komen er tranen van oud zeer naar boven. Gevoelens van opwinding en erotiek kunnen naar boven komen en mogen er helemaal zijn. Wat zich aandient is allemaal welk, want het maakt uit van jou op dat moment. Volledig jezelf zijn en (weer) genieten van jouw lichaam en het zalige gevoel wat er in zit, daar wil ik jou graag bij helpen.

Extra hulp

Blijkt dat je trauma diep zit en ervoor zorgt dat je ‘blokkeert’, dan kan ik je hulp aanbieden via vrouwelijke (soms mannelijke) therapeuten. Deze werken vooral energetisch en met je onderbewustzijn, dus niet met medicatie. Allen zijn zeer bewuste mensen die je op een liefdevolle wijze helpen kracht in jezelf te vinden.

Begeleiding

Als jij wilt dat ik je begeleid, dan kan ik met jou mee gaan naar de afspraak. Je mag ervan uit gaan, dat ik alles zelf heb ervaren voordat ik iets aanbeveel.

Traumaverwerking op Tantrische wijze is heel menselijk en gaat in jouw tempo.