Over Martin

tantraleraar martin

Kennismaken

Mijn naam is Martin, slank, blank, blauwe ogen, hetero, 1,90 cm lang en heb schoenmaat 46. Mijn wieg stond in Nederland en zo’n 25 jaar geleden kwam ik in aanraking met Tantra. Het fascineerde me en ben me er in gaan verdiepen. Met als gevolg dat ik de halve wereld heb afgereisd om tantrische kennis te vergaren die ik graag wil delen.

Opleiding

Mijn opleiding was zeer intensief. De ‘oude’ wijze mannen en vrouwen waar ik de kunst van tantra en tantrisch masseren heb geleerd, o.a. in Thailand en India.hadden maar één doel en dat was de zuivere tantra (massage) aanleren. Ze leerden mij de Kasmirische wijze met het vrouwenlichaam als specialisatie.

Inmiddels geef ik zelf les aan beginnende en gevorderde tantra masseurs. Op deze manier kan ik mijn tantrisch massage kennis en vaardigheden overdragen aan volgende generaties. Via Life coaching en Maithuna workshops kan ik je tantrisch leren leven in het ‘Nu’.

Life coaching

Tantra heeft voor mij geleid tot nieuwe inzichten. Zo heb ik geleerd bewust te leven, vertrouwen op mijn gevoel en genieten in het ‘NU’. Hierdoor sta ik ‘relaxed’ in het leven en geloof in synchroniciteit (alles heeft een reden, ook dat jij deze pagina leest). Jij kunt dit ook leren tijdens de spirituele coaching.

Boek

Kennisoverdracht en het geven van inzicht is belangrijk voor Tantrika’s (tantristen). Het boek Maithuna wat ik heb geschreven, wordt uitgegeven over de hele wereld. Door dit boek leer je liefdevol tantrisch vrijen wat meerdere uren kan duren, ook voor beginners. Het bevordert diepgang en intimiteit in je relatie (wordt vaak aanbevolen door relatietherapeuten). Door oefening beleef je als Maithuna-partners een tijd- en ruimteloze ervaring.

Inmiddels ben ik bezig met het boek in een luister- en leesversie.

Uiterlijk

Omdat we leven in een westerse wereld ben ik gewoon gekleed en gedraag me niet als een zweverig type. Kom je me tegen op straat dan zie je geen linnenbroek, sandalen of een baardje. Een jeansbroek, trui of T-shirt draag ik over het algemeen. Vind jij het belangrijk hoe ik er uit zie, dan kun je per WhatsApp een foto vragen. Natuurlijk wil ik dan ook graag een foto van jou zien:-)…

Wil je nog meer van me weten, dan mag je altijd bellen, SMSen, Appen op +31 6 – 57 17 45 22 of een mail sturen.

Namasté, Martin

Date met Martin

Regelmatig krijg ik vragen zoals “Heb je wel eens een date buiten de life coaching en het tantrisch masseren? En waar dient een vrouw aan te voldoen voor jou, want je hebt al zoveel vrouwen gezien?”

Mijn antwoord:
Al jaren leef ik als single in het ‘Hier en Nu’ en droom van een ‘echte’ relatie. Samen met mijn partner het vervolg schrijven op Maithuna en misschien zelfs een boek over tantrisch masseren lijkt me geweldig. Net als samen de wereld over reizen en nieuwe plaatsen ontdekken om Maithuna te beleven.

Alles draait voor mij om uitstraling bij een vrouw en chemie tussen ons in het ‘Hier en Nu’. Natuurlijk is het belangrijk dat ze lenig is, kan genieten van Maithuna en (wil leren) tantrisch masseren. Daarnaast is ze financieel onafhankelijk en heeft een eigen leven.

(On)bewust is zij lichtwerker, heeft al in haar ‘rugzakje’ gekeken, haar lessen in dit leven aanvaard en is bezig met bewustzijn.

Als mijn antwoord je aanspreekt, dan maak ik graag kennis met je via de Life coaching of tantrische massage. Achteraf beslissen we of een date iets voor jou en mij is.

Namasté, Martin

P.S. Om misverstanden te voorkomen, ik ben niet van het tantrische groepsgebeuren.

Regelmatig benaderen journalisten mij voor een telefonisch interview. De vragen worden doorgaans gesteld vanuit een negatief perspectief. Mijn advies is ‘Verdiep je werkelijk in Tantra en leer genieten in het Hier en NU’. Misschien dat we elkaar dan in de toekomst spreken op één van de (inter)nationale symposia.